2011. június 10., péntek

Válaszok again :D


Sziasztok!

Mivel vasárnap van, ezért itt az ideje a komikra való válaszolgatásnak;)
Nem is húzom az időt, lássuk a medvét :D

U.i: olyan édes ez a kép, annak ellenére is, hogy erőszakkal eltávolították Reese-t ^^


Dorszíí: hidd el, ezek a részek a fejemben sokkal részletesebbek, de valahogy nem tudom szavakba foglalni. Vagyis tudnám, de az alpári lenne, azt pedig nem szeretném. De örülök, hogy neked tetszett. Az a lényeg, hogy az olvasók ízlését eltaláljam:)
Nos, a 21. részig örülhetsz, de aztán tudom, hogy mindenki el fog küldeni melegebb éghajlatra :S
Köszönöm a komidat!! ^^ (L)

Reni: remélem nem petéztél le a végére :D Nem az erősségem, ha olvasol Brit, vagy Fannit, láthatod, hogy én nagyon megrekedtem :/ De ha azt mondod, hogy neked ez tetszett, annak én szívből örülök:)
Jól látod, Camillával vannak még terveim, de idő közben lecsökkentettem a bonyodalom faktort, mert nem akarom a végtelenségig húzni!
Nem sokára turbékolhatnak a galambok;)
Ismételten köszönöm a komidat, irtó aranyos vagy^^ (L)

Bells: tényleg nem erősségem, na! :D Ezt mindenfajta szerénység nélkül mondom, valahogy nem tudom elég jól kifejezni magam:S
Bellsem a 21. részt nem fogom neked ajánlani, mivel írtad ezt a búcsúzkodást stb., nos ott lesz.
A búcsúzkodást én is szerettem, valahogy olyan felszabadultak voltak, és már alig várták, hogy újra együtt legyenek:)
Én sem szeretem a bonyodalmat, de hidd el kell;)
Köszönöm a felköszöntést, angyal vagy(L) Remélem jól sikerül a szóbeli, köszi a biztatást!
Ismét nagyon hálás vagyok, amiért megtiszteltél a véleményeddel^^ (L)

Beus: na, ne túlozzunk azzal a ++18al. A héten olvastam el az RS Hot!-ot és az sztem +30, de lehet, hogy még azzal is keveset mondtam xD
Örülök, hogy kiélted perverz hajlamaidat a rész alatt, ez volt a cél;)
Nem kell megtépni Camillat, ő majd rájön néhány dologra....(erről nem mondok többet) A lábas felakasztós nem is rossz ötlet xD De nem, nem bántalmazunk egyetlen szereplőt sem, még ha gerinctelen tyúk is az illető.
Kristen ugyanolyan mazochista, mint Rob, szóval jól összeillenek. Persze érthető, hogy felemlegeti, hisz ő Rob hivatalos barátnője:S Nem fognak egyébként lebukni:)
Oké, befogom többé nem fogom felhozni, hogy nem mennek ezek a részek(pedig ez az igazság) xD Élni akarok!
Köszönöm a szülinapi köszöntőt!!!! (L)
21. részben csak kiderül, hogy ki az apa, meg egyéb dolgok is történnek ;)
Nem tudom már neked tényleg hogy meghálálni, hogy mindig írsz komit!! Köszönöm ^^ (L)(L)

Noémi: nem akarok azzal hencegni, hogy milyen vénség vagyok már! Ezért nem mondtam, hogy szülinapom volt 7.én. Köszönöm így utólag is a felköszöntést!(L)
Nem kell sokáig várnod, hogy Camilla lebukjon, de sztem ti mind máshogy képzelitek el ezt a lebukást, mint én, de majd meglátjuk;) Engem nem zavar a csúnya beszéd, ha én is felhúzom magam, akkor ontom magamból a káromkodás hegyeket. :D
Én is szerizlek, és köszi a kommentet ^^ (L)

Zeno: igen, kissé szenvedélyesek lettek Robék, de egy hét távollét és nélkülözés nagy idő! :D
Hát, hotnak nem mondanám, inkább langyos víz lett. Sajna nem lesznek együtt már sokáig, de a végére minden akadályt leküzdve újra egymással lehetnek;)
Köszi a felköszöntést neked is(L) És a komidat, mindig olyan szépeket írsz ^^ (L)

Lizzyke: Tudom a lustaság nagyon nagy úr. Én ezt teljes mértékben megértem, és megbeszéltük, hogy 1-1 az állás ;) Szóval no para!
Nagyon örülök, hogy tetszik a történet, én nem különben vélekedem a tiedről!
Camilla valahogy senki szívébe nem lopta be magát....nem is értem? :D Mike tényleg csak barátkozni akar Kristennel, neki van másvalakije.
Igen kellette egy szereplő, aki segít Krisszéknek Camilla ellen, és erre a feladatra a legalkalmasabb Lizzy volt. Kéznél volt, és én eltudom róla képzelni, hogy nem hagyja, hogy átverjék Robot.
Mindig próbálok a fejezethez kapcsolódó képet keresni, hogy azért mégis le lehessen szűrni mire lehet számítani:)
Csak újabb mosolyszünet következik, de hamarosan vége lesz a történetnek szóval semmi komolyat nem tervezek.
Még 2 rész van, hogy élvezzék egymás társaságát, aztán jön egy hideg zuhany :S
Köszönöm a kedves hozzászólást, én is igyekszem nálad aktívabb lenni! ^^ (L)

Dinuss: erre csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM!!!! ^^ (L)

Kitti: jól sejtetted a titkos találka dolgot. Valamivel fel kellett dobnom a történetet és csak ez jutott eszembe xD Olyan kreatív vagyok, hogy az néha már fáj.
Igazad van, hogy az összes író kissé alábecsüli magát! Én nem érzem magam jónak, csak amolyan átlagosnak. Mert gondolom te is olvasol más történeteket, ahol az író tényleg a lelkedig hatol, én sajna csak szimplán leírom, ami eszembe jut, szép kis hasonlatok nélkül :/ Persze mindig próbálom szépen leírni a gondolataimat, de valahogy nem megy nekem a kertelés. És nem te vagy az első, aki leszid emiatt.....sok barátom mondja, hogy ne becsüljem alá magam, de én már csak ilyen vagyok:D
Nem is tudod milyen boldoggá tesz az, hogy neked tetszik a sztori. Éppen ezért csinálom, hogy adhassak valamit, amitől ti, olvasók boldogok lesztek:)
És az, hogy bekerültem a kedvenceid közé a legnagyobb bók, amit valaha kaphatok!
KÖSZÖNÖM!!! ^^ (L)

Ágika: neked is ünnepélyes fogadalmat teszek, hogy többé nem leszek kishitű;) Mármint nektek nem fogok nyavalyogni, hogy nem megy ez, meg ez a rész, inkább megtartom magamnak:D
Jó lenne, ha a való életbe is tojnának mások véleményére, és végre felvállalnák a kapcsolatukat! Ha a valóságban nem is, de legalább a történetbe kizárják a külvilágot;)
Épp most írom a 21. részt, szóval nem tudom meddig fog tartani egyenlőre a rész, de ha a 21ben nem is, akkor a 22ben mindenképp utoléri Camillát az igazság:/ (én meg fogom könnyezni)
Köszi szépen a kedves hozzászólást, te voltál a 10., amiért szintén hálás vagyok! ^^ (L)


Hálás vagyok annak a 63 emberkének is, akik pipálgattak!!
(L)
Friss szerdán várható;)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Tényleg jó lenne. Szerenccsére, a hírek ellenére én nem láttam olyan hűvösnek a kapcsolatukat és távolságtartást se az MTV Movie Awards 2011 alatt. Direkt figyeltem őket, de csak azt láttam, amit eddg is. Hol Kris, hol Rob érintette meg a másikat így vagy úgy.
Egyre inkább kezdek nem hinni az úgynevezett ismerősök által adott interjúknak, amikben a kapcsolatuk hűvősödéséről beszélnek. És remélem, amit tesznek, tényleg nem a kameráknak szólnak, hanem az az igazság. Nagyon szimpatikus pár. Nagyon kedvelem őket és bár beszélni nem tudnék velük, de jó lenne a való életben is találkozni velük. Tudom, ez hiú ábránd.
Abba is hagyom a szövegelést, mert kezdem kínosan érezni magam. :)
Ágika