2012. december 9., vasárnap

Blogok, ahová MINDENKÉPP látogassatok el!!



Sziasztok!

Tudom, hogy tegnap már jelentkeztem az új résszel, de elfelejtettem felhívni a figyelmeteket pár fontos tényre. Ezek pedig a következők: Sok régi kedvenc újranyitotta a blogját!!! Én rettentő boldog vagy emiatt, és szeretném, ha Ti is visszatérnétek hozzájuk :) Plusz, vannak olyan oldalak is, amik most indultak, és már így az elején látszik, hogy valami fantasztikus fog belőlük születni. 


Kezdjük a régi-új nagyokkal:




És íme az újak:

Em blogja (KEDVENC)



4 megjegyzés:

d. írta...

Szia! Lenne egy kérdésem/kérésem :$ Em-nek megtudnád adni esetleg az e-mail cimét? Szeretnék meghivót kapni a blogjára mert nagyon tetszett az első 2 fejezet. Előre is köszönöm :) Puszi; d.

Evcu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Lilluci írta...

Szia d.!

Lehet, hogy már láttad a chatben, de ha elkerülte a figyelmedet, akkor leírom. Emm valószínűleg megszüntette a blogját, mivel a történet nem saját ötlet alapján készült, hanem egy külföldi történet átirata volt. Az egyik olvasó, aki nyomon követte az eredetit, szólt neki, hogy ezt ne csinálja, vagy legalább írja ki, hogy fordítás az egész! Ezután nem tudjuk látogatni az oldalt!!
Nem lett volna semmi baj, ha kiírja, hogy fordítás, mivel a történet nagyszerű volt, és jó is lett volna azoknak, akik nem tudnak angolul, de így kicsit sértő! :/
Sajnos nem fogod tudni továbbolvasni, és számomra nagy csalódás volt ez az egész!!!

Névtelen írta...

Köszönöm a válaszod, tényleg jó volt a sztori és kár h ez lett a vége :( puszi; d.