2011. augusztus 18., csütörtök

Válaszok - 1.


Sziasztok!!

Nem tudom, hogy ki mennyire szerette a komikra való válaszolgató posztomat, de egy kedves olvasóm, név szerint natika, szeretné ha újra válaszolnék az általatok írt komikra.
Nekem nincs ellenemre a dolog;)


Maja:
Igen, Rob akcióba lendült, és mivel lehetne a legjobban ingerelni Kristent? Hát persze, hogy azzal ha a legjobb barátnőjére hajt rá :P Rob érti a dolgát, de most kissé ő is bizonytalan.
A nyaralásom jól telt, sokat pihentem, illetve olvastam és ötleteket merítettem a történethez :)
Nagyon szépen köszönöm a komidat! ^^

Poncsi: Kristen egyenlőre nincs oda Robért, csupán nagyon vonzónak találja. Szerintem minden lánynak bejönne ha egy ilyen menő srác csapná neki a szelet ;) Bár lehet, hogy ezzel csak én vagyok így :D
Rob nagy játékos ez tény, de néha köztudottan visszacsapnak a dolgok.
A legjobb barátnő a legjobb fegyver, ezzel biztosan célt ér.
Köszi szépen a komidat! ^^

Bells: neked drága szívecském már válaszoltam egy mail keretén belül, szóval nem ismétlem önmagam :D Egy angyal vagy, hogy folyton írsz nekem!!! Köszönöm szépen (L)(L)

Reni: Kristen igazából nincs kiéhezve egy újabb kapcsolatra, sőt....utálja a helyzetet, amiért újra egy autóversenyző keresztezi az útját. Robnak pedig tényleg az a célja, hogy megkapja Krist egy éjszakára.
Nem durva szerintem, hogy a cél érdekében bármit bevetne Rábört. A 3. részben a belső kis monológjában el is mondja, hogy ez lesz az új taktikája ;) Ő eléggé tapasztalt férfi, szóval tudja mi a nők gyenge pontja.
Nyugi, csak egy valaki koppan a buli végére, de az sem lesz nagy dolog.
Köszi szépen, hogy ismét írtál nekem!!! ^^

Lizzyke: Inkább Kristen apja akarta, hogy a lánya dolgozzon, Bradley csak beadta a derekát, mivel azt képzelte, hogy így Rob leszáll szerencsétlen csajról. Örülök, hogy neked bejön ez a Rob. Szerintem a ma létező férfitípust írtam le a személyében.
Nem lesz nyálas papaucsállat a lelkem, mivel az nagyon nem jön be nekem sem, és Rob stílusából kifolyólag se lenne túl előnyös olyanná változtatnom. Hogy szerelmes lesz-e? Hát.... :D
Te vagy azt hiszem az egyetlen, aki nem ítéli el Robot, illetve Hilarie-t, amiért szimpatizálnak egymással. Hilarie pont azért hagyja magát, mert tudja, hogy Kristennek nem jön be, neki viszont annál inkább az esete. Rob pedig játékba lendült.
Lesznek még akciók, nem kell emiatt aggódnod.
Annyira nem voltam gonosz sztem verébtárs :P
A talit privibe megbeszéljük drága ;)
Köszönöm szépen, hogy ismét elkápráztattál a véleményeddel!! (L)

Netty: Kicsit később fog kiderülni, hogy Alex és közte mi volt, de tényleg eléggé megviselte szegényt. Robnak idővel megjön az esze, de ugye tudod, hogy szeretem azért kicsit bonyolítani a dolgokat, szóval bonyodalom lesz rendesen(nem lesz sok, nem kell félni) :P
Köszi szépen a komidat!!! ^^

Ágika: Rob egyszerűen tudja, hogy bejön Kristennek, most kicsit húzza az agyát szegény lánynak. Lesznek itt még szócsaták és miegymás, szóval a jövőben is tudsz rajtuk mulatni ;)
Hilarie annak ellenére, hogy "tudja" milyen Rob, bejön neki. Szabadon flörtölhet is vele, mivel a barátnője nyíltan kijelentette, hogy nem kér Rábörtből.
A pincérfiú még visszatér közénk, nyugalom :P
A képen tényleg Hilarie Burton látható, és valóban hasonlít Kristenre, de ez csupán szerintem erre a képre mondható el, a többi nagyon más.
Köszi szépen a véleményedet!!!! ^^

Dinuss: Rob anyukájára majd csak később fogok kitérni. Igen, felzaklatja a dolog, és ez nagyban közrejátszik abban, hogy ilyen lett.
Jó, hogy korrigáltad magad, mert szerintem is inkább Rob mászott rá Hilarie-re, bár őt sem kellett azért annyira nyaggatni, hogy flörtöljön Robbal :D (megtudom érteni egyébként)
Rob nem csak Kristennel fog kicseszni, hanem saját magával is.
Bradley valóban egy igazi unokatestvér, akinek fontos, hogy a rokona boldogan éljen. Most egy időre elbúcsúzunk tőle :(
Hasonlít a képen Hilarie Kristenre, de ő tényleg nem Kris, csupán véletlen a hasonlóság, a többi képen ég és föld a két lány.
Köszönöm szépen az aranyos hozzászólásodat!!! ^^

Kitti: őszintén, te ellen tudtál volna állni Robnak? Engem még az sem érdekelne ha egy sorozatgyilkos lenne, csak nézzen rám :P
Kitti, azt hiszem, hogy a vesémbe látsz, ami kissé ijesztő :D Majd megtudod, hogy ezt mire értettem. Parafenomén vagy!!! :D
Igazán elkezdődni a dolgok nem is tudom mikor fognak....egyfolytában történik velük valami, szóval nem tudok konkrét időpontot megnevezni.
Robci már rutinos nő ügyekben, úgyhogy nem volt nehéz bevetnie magát. Kristen pedig tényleg féltékeny, bár még nem szerelmes Robba, csupán vonzódik hozzá.
Megint pirulásig dicsérsz te nőszemély!!!! (L) Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg biztatást, amit tőled kapok, egyszerűen létszükséglet lett már a számomra a komid! :)
Olyan aranyos vagy, hogy mindig ilyen lelkes vagy. KÖSZÖNÖM (L)

Noémi: te totál antiRobertes vagy ebben a történetben xD Ami, teszem azt hozzá, egyáltalán nem baj. Képes volt bizony kikezdeni a legjobb barátnővel, csak azért, hogy Kristen bugyijához közelebb férkőzhessen :P
El kell, hogy szomorítsalak, ez a Rob nem egy romantikus hős, szóval lesznek még kedves dolgai.
Köszönöm szépen a komidat, egy angyal vagy!!!! ^^ (L)

Szandra: szar műsor vagy sem, de Hilarie volt kéznél Robnak, és a szemét még örül is, hogy Kristen eszi a kefét a dolog miatt. Rob direkt szivatja Kristent, az a célja, hogy felhúzza. Kristen pedig nem akar lefeküdni vele(vagyis akarna), de kordában tartja a vágyait, mivel nem szimpatizál Rob erkölcstelenségével.
Kristen nem fogja hagyni magát.....vagyis erősen próbálkozik, hogy ne lágyuljon el!
Köszi szépen a kedves hozzászólásodat!!! ^^

waltex: pontosan, Rob elkezdte a kis tervét a gyakorlatban is megvalósítani. A legjobb barátnő a legjobb gyenge pont. Kristen most eléggé kivan, azt meg kell hagyni :/
Nagyon szépen köszönöm a komidat és a meglepit szintén!!!!!!! ^^^(L)



Remélem mindenki okosabb lett, vagy nem xD
Köszönet ismét a pipálgatós anonim emberkéknek!!!! (L)
Viszont, azt az 5 emberpéldányt, akik az elmegy rubrikát pipálták, megkérném, hogy írják is le a véleményüket!
És ha már itt tartunk, mindenkit megszeretnék kérni, hogy az írás MÓDJA, ne pedig a történet ALAKULÁSA szerint pipálgasson!!!!! Thanks.


3 megjegyzés:

B írta...

Köszi még egyszer! ♥

Névtelen írta...

De jóó hogy válaszoltáál. :))
Kiváncsi vagyok hogy mi lesz akkor rob anyukájával. :DD
köszönöm. <3
dinuss. :)

Lizzyke írta...

Én köszi, ezeket a fantasztikus részeket. Reméljük hamar lesz kövi mert kezdenek elvonási tüneteim lenni :DDD

a véleménnyel kapcsolatban én is így vagyok veled :)

Pusszka hátha összefutunk hétvégén most rohanás Derekhez :DDD

Pusszantlak verébtárs (L)