2011. augusztus 22., hétfő

My life would suck without you - 5. rész

(köszönet a képért Fanninak!!!)


Sziasztok!!

Nagyon izgatott vagyok, mert holnap megyek beiratkozni Dunaújvárosba, szóval ne várjatok tőlem semmi értelmeset ^^
Köszönöm a sok csodás komit, amit írtatok nekem, és ezúton szeretném azt a 6 elmegy emberkét felhívni arra, hogy írjanak komit, vagy mailt, ahol közlik velem mi a bajuk!!
Ha senki nem ír semmit, minden marad így ahogy van....ennyi!!
Nem is dumálok tovább, jó olvasást!!

Lilluci

U.i: köszönöm a bétáskodást Fanninak!! (L)



Öt

/Robert/

Nem is hittem volna, hogy a jól kifundált kis tervem ennyire káprázatosan fog sikerülni. Kristen szemmel láthatóan ideges, amiért nem őt tüntetem ki a figyelmemmel. Éppen az volt a célom, hogy felébresszem a benne szunnyadó oroszlánt. Kíváncsi vagyok meddig képes elmenni azért, hogy rá fókuszáljak, ne pedig a barátnőjére. Mondjuk így is nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne minden másodpercben tekintsek felé. Nem szabad nyíltan a tudtára adnom, hogy csorgatom utána a nyálamat. Bár kissé késő ezen rágódnom, hisz ha kettesben vagyunk, nem tudom türtőztetni magam. Reggel is szó szerint letepertem a konyhában. Bármennyire is erkölcstelen a viselkedésem, nagyon beindít a kicsike. Soha nem történt még velem ilyen! Egy nő sem volt képes ilyen szinte felébreszteni a vágyaimat.
Viszont megijedtem, mikor feltette nekem a kérdést, hogy miért is szedtem ki az apjából, hogy hova szokott eljárkálni. Magam sem tudom mi vezérelt, mikor rákérdeztem Timnél. Egyszerűen természetesnek hatott, hogy este is együtt szórakozzunk. El akartam kezdeni a hadműveletemet, és Kristen barátnője, Hilarie pont kapóra jött ehhez. Mi ugrasztaná ki jobban a nyulat a bokorból, mint az, hogy a srác, aki eddig neki csapta a szelet, most a legjobb barátnőjére hajt. Az este eddigi felében is jól észrevehető volt, hogy idegesíti a tudat, hogy a barátnője jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint ő, és nem is sejti, hogy Hilarie csupán egy eszköz, hogy őt megszerezzem.
A legnevetségesebb mégis az volt, mikor nyíltan flörtölni kezdett egy nála jóval fiatalabb esetlen pincérfiúval. A gyereknek esélye sincs ellenem, hiába meresztgeti Kristenre a szemeit. Nem ő lesz az, akivel ma este távozni fog innen, erről magam fogok kezeskedni.

- Szóval, miért kéne Hilarie-nek távolt tartania magát tőlem? – kérdeztem újra a megszeppent Kristentől. Máris féltékeny, ami nagyon jó jel, holott még be se vetettem magam igazán.
- Mert köztudott, hogy neked csak arra kellenek a nők, és nem szeretném, ha Hilarie is az áldozatod lenne – mondta, de közben nem nézett rám.
- Ha kölcsönös megegyezésen alapul a dolog, akkor nem hiszem, hogy bűnt követek el azzal, ha lefekszem egy szépséges lánnyal – bókoltam Hilarie-nek, amivel Kristent újból felhúztam. Imádom játszani ezt a játékot!
- Csakhogy az én barátnőm nem olyan ostoba, hogy bedőljön a kisded trükkjeidnek! – állt fel a helyéről, s már bökdösni kezdte a mellkasomat. Iszonyatosan feltüzelt ezzel a harcias viselkedéssel. Szeretem ha egy nő szenvedélytől fűtött.
- Akkor nincs mitől tartanod. De majd meglátjuk, hogy alakul az este – néztem rá áthatóan, amitől egy pillanatra hátrahőkölt.
- Sehogyan sem fog, megértetted! Ne merészeld őt behálózni – fortyogott, mint a tyúkhúsleves.
- Héj, állítsátok már le magatokat, oké?! – szólított fel minket az érintett. – Én is itt vagyok ám, szóval ne beszéljetek úgy rólam, mintha szellem alakot öltöttem volna! Komolyan olyanok vagytok, mint a dilinyós tinédzserek! – karba tette a kezeit, s tüntetőleg elfordult tőlünk. Kristen még mindig megvetően nézett engem, amit én nem tudtam megállni nevetés nélkül. Ettől, ha lehetséges, még jobban vörös lett a feje.
- Bocs, Hil, kissé elragadtattam magam – kért elnézést barátnőjétől, de közben mindvégig a szemembe nézett. Kedvem lett volna szorosan magamhoz ölelni és most azonnal mindenki szeme láttára megcsókolni. Eszeveszettül kívántam.
- Semmi gáz, de jó lenne, ha ezt többé nem adnátok elő a közelemben.
- Nem fordul elő többet, ígérem – összeszorított ajkakkal mondta mindezt. Én még mindig jót mulattam a történteken, de aztán visszaültem Hilarie mellé és gyengéden végigsimítottam a karján. Megrázkódott, ami egy cseppet sem ért váratlanul. Mindig ezt a hatást váltom ki.
- Kérlek bocsáss meg, amiért ilyen illetlen voltam – kértem tőle elnézést mézédes hangon. Azonnal enyhült feszes testtartása és melegen rám mosolygott.
- Nincs gáz – legyintett. Kristen közben fogta magát és szó nélkül eloldalgott a pulthoz, ahol már várt rá a pincérfiú, akit egyébként Jesse-nek hívnak, és éppen hogy leesett a fenekéről a tojáshéj, tudtam meg a másik felszolgálótól. Nem izgattam magamat miatta, hisz labdába se rúghat mellettem az a pisis.
- Úgy sejtem, hogy a randinkból sajnálatos módon nem lesz semmi – biggyesztettem le a számat a szerep kedvéért.
- Nem akarom még jobban felhúzni Kristent. Tudod, nem igazán loptad be magadat a szívébe – mondta, miközben kortyolt egyet az általam hozott koktélból.
- Pedig ugyanúgy viselkedtem vele is, mint veled – áltattam.
- Kristen kissé visszahúzódó típus, főleg mióta történt az a dolog Alex és közte – látott el némi információval. Nem is volt rossz ötlet több vodkát kevertetni az italába, így legalább kérdezés nélkül megered a nyelve Kristennel kapcsolatban.
- Mégis mi történt? Nem csak jártak egymással? – érdeklődtem nem túl feltűnően, legalábbis neki nem volt tolakodó.
- Már el is jegyezték egymást – csuklott egyet. Na, ez ám a meglepő fordulat. Kedves Alex barátom ezt a nem elhanyagolható tényt elfelejtette közölni velem.
- És mi miatt szakítottak? – puhatolóztam tovább, hátha a dolgok mélyére áshatok. Nekem Alex azt mesélte, hogy ő dobta Kristent mivel ráunt, mert már nem nyújtott neki semmi meglepetést ágyon kívül és belül.
- Hát karamboloztak, illetve megcsalta Kristent pont a diplomaosztójának éjjelén – habogta. Hát ez rohadtul kusza volt, de jobbnak láttam visszavonulót fújni, még mielőtt túl feltűnővé válik a viselkedésem. Nem jutottam előrébb, bár az érthető, hogy Kristen ejtette Alexet, amiért az megcsalta. Kris nem olyan lány, aki tűri, hogy a vőlegénye más lányokat hajkurásszon, miközben jegyben jár. Engem inkább ez a karambol sztori érdekelt. Alex az egyik legjobb pilóta, eddig soha nem volt közúti balesete. Valami nagyon sántít, és én kibaszottul nem értem, hogy ez miért foglalkoztat! Hagynom kéne a csudába az egészet, hisz hónapokkal ezelőtt történt, és különben sem kéne, hogy foglalkoztasson mások magánélete. Nekem csak Kristen kell egy őrületes menetre, aztán viszlát. Egyszóval vissza kell térnem a tervemhez, és ki kell vernem a fejemből a most hallottakat.
- Lenne kedved táncolni? – kérdeztem Hilarie-től, bár szegény lány már szinte tudatánál sem volt.
- Aha – biccentette. Megragadtam a kezénél fogva és a tömeg belsejébe vezettem.(ZENE) Először távol álltunk egymástól úgy táncoltunk erre a fülsüketítő zenére, majd ahogy a távolból kiszúrtam, amint Kristen feldúltan minket pásztáz, megragadtam az alkoholmámorban úszó barátnője csípőjét, és teljesen magamhoz láncoltam őt. Átkulcsolta a kezeit a nyakam körül, s engedte, hogy én vezessem a zene ritmusára. Csókolgatni kezdte a nyakam, én pedig tétlenkedés és finomkodás nélkül belemarkoltam a fenekébe. Élvezte nagyon, mivel folyamatosan nekem dörgölőzött, én pedig köztudottan nem vagyok fából, így elég hamar reagált a testem. Engem nem zavart, de ő pirultan sütötte le a szemeit, ahogy tudatosult benne, hogy nem a telefonom nyomódik a combjához.
A következő képkocka még ennél is szórakoztatóbb volt. Kristen megragadta Jesse kezét, és egyenesen a táncoló tömegbe húzta a megszeppent fiút. Kisvártatva én is „odatáncoltam” hozzájuk. Kristen nem fogta vissza magát. Hátat fordított a srácnak, és úgy dörgölőzött hozzá. Jesse bambán állt, nem tudta mit is kéne reagálnia, ám Kristen megtette helyette a következő lépést. Megragadta a gyerek kezeit és a fenekére helyezte. Iszonyat erotikusan vonaglott, én majd’ felrobbantam a gatyámba. Elég volt egy-két mozdulatot tennie és máris harcra kész állapotba kerültem.
Kristen aztán arccal visszafordult Jesse felé, és nem zavartatva magát semmitől, végigsimított a fiú mellkasán, meg sem állva az övéig.
- Azt hiszem hányni fogok – mondta Hilarie, s kissé kibontakozott a karjaimból. Kristen rémülten nézett rá barátnőjére, majd egy szende mosoly kíséretében ellépett táncpartnerétől.
- Gyere drágám, kikísérlek a mosdóba – botorkált ki vele a mosdóig.
Gondolkodás nélkül követtem őket, hisz mégis csak az én partnerem lett rosszul. Hogy nézne már ki, ha szemernyi aggódást se mutatnék?
Betámolyogtak a kicsinyke helységbe, én pedig a falnak dőlve vártam a fejleményeket. Kis idő múlva nyílott a WC ajtaja, de nem kettő, csupán egy lány jött ki rajta, méghozzá az, akire vártam.
- Hogy van? – kérdeztem a fülke felé biccentve.
- Megmarad, de azt hiszem haza kell őt vinnem. Az apja így is ki lesz bukva, hogy ennyire lerészegedett – sóhajtott fel Kristen.
- Hazaviszem szívesen, amúgy is kocsival jöttem – ajánlottam fel, és direkt ügyeltem, hogy csak Hilarie-nek ajánljak fuvart.
- Inkább taxit hívnék, ha nem bánod – morogta. Megfogtam!
- Ha attól félsz, hogy karambolozunk, akkor megnyugtatlak, hogy ez a veszély nem áll fent, mivel egy kortyot sem ittam – fürkészve néztem az arcát, vártam, hogy valamit hozzátesz ehhez a karambol témához.
- Nem szívesen bíznám rád – nézett rám jelentőségteljesen.
- Féltékeny vagy? – incselkedtem vele, és elindultam az irányába. Azonnal hátrálni kezdett, de beleütközött egy dísznövénybe, ahonnan nem volt tovább.
- Abszolút nem! – rivallt rám.
- Pedig nagyon is annak látszol– mosolyodtam el, majd végigsimítottam az arcán, csakhogy ő ellökte a kezemet.
- Túl sokat képzelsz magadról Rob – nem mert rám nézni, s kihallottam a hangjából a bizonytalanságot.
- Meglehet, de azt mindig kiszúrom, ha valakinek bejövök, és neked igenis tetszem – magyaráztam neki, és már meg is ragadtam a csípőjét, hogy magamhoz szoríthassam.
- Nem tagadom, hogy jóképű vagy, de ezen kívül egy nagy nulla – azt hitte megsért ezzel az arroganciával, de épp ellenkező hatást ért el vele.
- Tetszik a szókimondásod. Tudod, épp ezzel izgatsz fel annyira – suttogtam, és kezeimet lassan feljebb csúsztattam, egészen a melléig.
- Undorító vagy… - fúlt el a hangja egy sóhajtásba, ugyanis megmarkoltam kezembe illő kebleit.
- Jól esik az érintésem? – kérdeztem tőle, majd kicsivel erőteljesebben markoltam meg a melleit. Halkan felsikkantott. – Mondd, hogy vágysz rám, és azonnal eltűnünk innen – persze felesleges volt kimondania, én mégse szeretek megerősítés nélkül tovább lépni egy fokozatot.
- Rob… én… - küszködött a szavakkal, ugyanis a számat is bevetettem a puhítás érdekében. Végighúztam a nyelvemet a nyakán, s majd’ elbódultam az ízétől. – Atyám!
Egyik kezemet belefúrtam a hajába, majd gyengéden belemarkolva hátrahajtottam a fejét, hogy egyenesen a szemembe tudjon nézni.
- Mondd ki, és a ma éjszaka felejthetetlen lesz.
- Kris? – jött elhalóan Hilarie hangja. Kristen rögtön kiszabadult a fogságomból, majd remegő lábakkal tipegett vissza barátnőjéhez. Elkáromkodtam magam, s nyugtatásképp előhúztam a farzsebemből egy cigarettát és azonnal rágyújtottam.
Harmadszorra akadályozzák meg, hogy a tettek mezejére lépjek Kristennel. Nem bírok már tovább uralkodni magamon, mielőbb meg kell őt kapnom, különben felrobbanok a kéjtől. Ha pár napon belül nem teszi szét nekem a lábát, keresnem kell valaki olyat, aki feleennyi erőfeszítéstől önként odaadja magát nekem. Mégis valami beteges hajlam Kristenhez vonz, és egy belső késztetésnek engedve türelemre intem magam vele szemben. Meghülyültem az egyszer biztos!
- Várj még 15 percet, a taxi csak ekkorra ér ide – jutott el a tudatomig Kristen hangja, ám nem hozzám beszélt, hanem félkába barátnőjéhez. Elnyomtam a majdnem elégett csikket és a lányokhoz léptem.
- Mondtam, hogy majd én hazaviszem, nem? – förmedtem rá Kristenre, bár javarészt magamra voltam mérges, ami miatt ennyire betegesen vágyódom utána.
- Nem akarok kellemetlenséget okozni neked – motyogta még mindig bódultan.
- Azzal okozol kellemetlenséget, hogy itt szabadkozol, miközben már rég úton lehetnénk Hilarie házához! – durci Rob ismét a fedélzeten.
- Oké, nem kell letépned a fejemet – mordult ő is rám.
- Bocs, de eléggé nyúzott vagyok, szeretnék én is mielőbb hazamenni.
- Jó, akkor megmondom Hilarie címét, aztán hazaviheted.
- Semmi szükség rá, te is velünk jössz, majd útközben navigálsz – jelentettem ki.
- Azt hittem csak őt akarod hazavinni – pirult el.
- Hogy egész úton egy félholt lány ábrázatát kelljen bámulnom? Annál még te is szórakoztatóbb társaság vagy – bókoltam a magam módján.
- Ez bazi kedves volt! – grimaszolt nekem.
Azzal a kis szócsatánk véget ért. Nagy nehezen kicipeltem Hilarie-t a kocsimhoz, ami nem volt könnyű feladat, mivel egész végig belém csimpaszkodott és csókolgatni akarta a nyakamat. Alig bírtam lefejteni magamról. Bezzeg ha Kristen csinálná ezt, az ellen nem lenne kifogásom. Kezdek nagyon veszélyes játékot játszani, ezért rendre intettem túl élénk fantáziámat.
Kristen megtorpant, ahogy meglátta az autómat. Egyedül kellett kinyitnom az ajtót, előrehajtani az ülést, és hátratuszkolni Hilarie-t.
- Kösz a segítséget! – cinikus megjegyzésemet meg se hallva, fogta magát és körbejárta az autócsodámat.
- Ezt nem hiszem el! – képedt el teljesen.
- Mi a baj? Valaki esetleg meghúzta? – ijedtem meg, és azonnal tüzetesen kezdtem vizsgálgatni a kicsikémet.
- Nem – hebegte. – Ez a te autód? – hitetlenkedett.
- Igen. Mi olyan meglepő ezen? – érdeklődtem felvont szemöldökkel. A csajok általában nem szeretik a régi autókat, mindig azt várják, hogy a legújabb trendet követve én is Laborghinivel, meg Ferrarival járjak, ám engem azok az autók taszítanak. Jobb szeretem a klasszikus vonalvezetésű és megjárt darabokat, persze szépen kipofozva.
- Nem ilyen autót képzeltem hozzád – magyarázta őszintén.
- Ez nem lep meg – túrtam bele a hajamba. – Gondolom te is valami sport micsodáról ábrándoztál – húztam el a számat.
- Hát, ami azt illeti – mosolyodott el. – De ez sokkal jobban tetszik – ütögette meg óvatosan a karosszériát.
- Valóban? – meglepődtem, persze pozitív értelemben. Végre egy nő, aki nem hisztizik, ami-ért ezzel kell furikáznia.
- Igen, ezek a régi Mustangok olyan dinamikusak és roppant figyelemfelkeltőek. Mindig is szerettem volna egy ilyenben utazni.
- Hát, akkor itt a lehetőség – magam sem értem, hogy mi vitt rá a következő lépésre, de azon kaptam magam, hogy kitárom Kristen előtt az ajtót. Ő is ugyanúgy meglepődött, mint én.
- Kösz – mormolta.
Ahogy visszasétáltam a saját oldalamhoz, jól megráztam a fejem, hogy végre észhez térítsem magam. Beültem, bekötöttem magam, majd beindítottam a kocsit. A motor hangos dorombolással felcsendült, ami mindig zene volt füleimnek. Lehunytam egy pillanatra a szemeimet, s csak hallgattam ezt az eszményi hangot. Mikor kapcsoltam, hogy most nem egyedül tartózkodom az autóban, azonnal felpattantak a szemeim, s vetetettem egy pillantást Kristenre. Jól láthatóan mulatatta a sajátos rituálém.
- Mióta van meg ez az autód? – kíváncsiskodott Kristen.
- Nagyjából 3 éve. Amikor beindult az autóversenyes karrierem, nem akartam egy csotrogánnyal járni, de a luxus járművek sem vonzottak túlzottan – magyaráztam neki, ő pedig lelkesen hallgatott. – Bradley jóvoltából jutottam hozzá ehhez a páratlan szépséghez. Első generációs a kicsike – büszkélkedtem.
- Az mit takar? Ez volt az első Mustang? – pirult bele a kérdésébe. – Bocsi, de autók terén örülök, ha egy Kispolszkit meg tudok különböztetni egy Jeeptől.
- Semmi gond – vigyorodtam el, ugyanis nagyon imponált, hogy érdeklődik a kocsim iránt. Bár irántam tenné ezt! – Pontosan, ez volt a legelső kiadás. 1964-ben látott napvilágot, szóval igen csak benne van már a korban a drágám.
- Úgy beszélsz róla, mintha szerelmes lennél belé.
- Nem állsz messze az igazságtól. Ő az egyetlen nő, aki mindennap képes levenni a lábamról – kacsintottam rá. – Bár, ami azt illeti, most versenytársa akadt – néztem rá félreérthetetlenül. Zavartan igazgatni kezdte a haját, és el is fordult tőlem. Kifelé kémlelt az ablakon. Miért ilyen őrülten szexi?!
- Itt fordulj balra! – utasított szelíden, én pedig készséggel eleget tettem a kérésének. Lassan araszoltam, mert gondoltam, hogy a közelben járhatunk.
- Milyen messze vagyunk még? – kérdeztem.
- A 3. ház lesz az – mondta, s rá is mutatott egy hatalmas hófehér házra. Lefékeztem a kúria előtt, majd kiszálltam, hogy ismét kiemeljem Hilarie-t a kocsimból. Nagy nehezen sikerült elvinni őt a bejárati ajtóig, de jó pár percet kellett várnunk, mire valaki ajtót nyitott.
- Szentséges ég! Mi történt Miss Burton-nel?! – rikkantott fel az ajtóban álló néger, igen dundi szobalány.
- Kissé felöntött a garatra, Marie – mondta Kristen, majd esdeklő pillantást vetett barátnőjére. – Felkísérné a szobájába? Nem lenne túl szerencsés, ha az apja ilyen állapotban meglátná.
- Természetesen Miss Stewart – azzal a néger nőci átvette tőlem Hilarie-t, s már el is indult az emelet irányába.
Kristen becsukta magunk mögött az ajtót, aztán visszasétáltunk a kocsihoz, hogy végre mi is hazatérhessünk.
Csendben tettük meg az otthonáig vezető utat, mindketten a gondolatainkba révedtünk. Nekem azon járt az agyam, hogy miért van rám más hatással Kristen jelenléte. Valamiért túlzottan vonzódom hozzá, de az okát nem tudom megfejteni. Olyan ez, mintha eddig nem szerettem volna kimondottan a puncs fagyit, de mikor egyszer újból rászántam magam és megízleltem, csak az jár a fejemben, hogy minél többet pusztítsak el belőle. Beteges, de valami ilyesmi megy most végbe bennem is.
Leparkoltam az ismerős háznál.
- Köszi szépen, hogy hazahoztál – hálálkodott, s már azon volt, hogy kiszálljon, csakhogy én megelőztem.
- Nem kell búcsúzkodnod, én is itt alszom ma éjjel – leállítottam a motort, és mit sem törődve Kristen halálravált arcával, holt lazán kiszálltam.
- Nem csak tegnap estére szólt a meghívás?!
- Milyen vendégszerető vagy! – megsimogattam az arcát, de ő elrántotta a fejét. – Nos, apád úgy látta ésszerűnek, ha ma éjjel is tiszteletemet teszem nálatok, hisz holnaptól állsz munkába, így reggel együtt tudunk menni a versenypályára – magyaráztam. – És különben sincs még kész a lakásom – vontam vállat és elindultam befelé, de Kristen nem mozdult. Visszafordultam felé, és ijedt arca láttán újra előtört belőlem a nevetés. – Ne állj ott úgy, mint aki szellemet látott. Nyugi, ma este jó kisfiú leszek, ígérem – a hecc kedvéért a szívemre szorítottam a kezemet. Kristen megforgatta a szemeit és végre valahára elindult befelé, de azért még az ajtóból visszaszólt nekem.
- A biztonság kedvéért bezárom az ajtómat – azzal felszaladt az emeletre és hangos csattanás kíséretében valóban magára zárta az ajtót.
Furcsa mód, de lelkesített a tudat, hogy mostantól nap mint nap találkozhatok ezzel a rendkívüli teremtéssel. Ebből még bajok lesznek, ha nem vigyázok, de az évek során meg tanultam a tűzzel játszani, egyszóval: No para, Rob!


Kristen és Jesse

Rob autója

Na, hát ennyi lenne a móka mára :D Remélem mindenki elégedett, aki pedig nem, az úgy járt :P
Ha tetszett a rész, akkor elmondhatjátok azt nekem egy komi keretén belül, illetve azzal is a tudtomra adhatjátok a véleményeteket, ha pipálgattok!! ^^
Köszönöm!(L)

17 megjegyzés:

B írta...

Szia!

Áhhh *.* ♥ Imádtam!
Nagyon, nagyon bejön egy a köcsög Robci xD :D Komolyan, nem az a szerelmes, nyámnyila kisfiú mint kb. minden történetben, habár az se rossz, de itt nagyot alakít! :D
Szegény Hil, rendesen elázott :/ De az a mi a mosdónál történt :P nyami xD Nem tudom meddig bírja még Kristen, de ez kész őrület xD :D
Rob autója nagyon pöpec, én is inkább az ilyeneket szeretem, bár az új spot kocsikkal sincs semmi bajom :D Ez meg kb. olyan mint az OTH-ban Lucas kocsija :P
Jesse, kalandpark :D az egyik kedvenc filmem :D Télleg ha már filmeknél tartunk, Ash, Nikki, Kellan vagy Jack szerepet kap majd a töriben? :D
Kíváncsi leszek az első munka napra :P
Nagyon jó feji lett!!!
Várom a kövit!
puszi♥

Névtelen írta...

Szia.

Nagyon jó lett. Aranyos volt Kris probálkozása hogy nem érdekli Rob, de tényleg elég átlátszó volt. Hú végre megtudtunk egy kis részletet Kris és Alex múltjáról. Már értem higy miért nem tudhata meg senki az igazi okot. Egy baleset amiben gondolom Alex volt a hibás. de azt még mindig nem hogy a szülök mért az ő pártját fogták. De nem baj előbb-utóbb ezt i megtudjuk. Szegény Hil jól elázott. Robon viszont most meglepődem ahogy kijelentette ma jó kis fiú lesz. Viszont Kris reakcióján jót nevettem.
Egyszóval IMÁDTAM!!!!
Nagyon várom a kövit.
Puszi Orsi

Netty és Wiky írta...

Szia:D
Nagyon tetszett:D Robnak már kezd feltűnni hogy túl sokat érdeklődik Kris után...rem hamarosan rájön hogy ez már több mint vágy :D Kíváncsi vagy hogy megy majd nekik a közös munka. Gondoltam hogy valami olyan történhetett, hogy Alex megcsalta Krist...de az a baleset érdekelne...remélem még kiderül mi volt ott.
Nagyon várom a kövit
Netty

Nissy írta...

Szia!
Te szent szar! Ez Rob autója??? :-O Azt hiszem én is szerelmes lettem... :D
Úgy látszik kezd megtörni a jég, s Rob is kezd kedvesebb lenni Kris-el. Vagy ez is csak egy egy napig tartó csoda volt? :->
Sok sikert holnapra!
S siess a kövivel! Nekem nagyon tetszett ez a rész! :*
xoxo
N.

Névtelen írta...

Szia!
Uuuuuuuuuuh nagyon bejött az a WC-s jelenet ahogy győzködi Krist..:DD legyen még ilyesmi *.*
szuper fejezet lett megint :P nem sietik el a dolgot az biztos de ez tetszik benne :PP
Na a kocsis dolgon meglepődtem:DD énis valami luxus sportautót képzeltem el vagy egy limót..:P:D
nagyon várom a kövit *.*
pusz
Dorszíí

veca írta...

Szia!!
Én csak annyit tudok írni hogy imádtam minden egyes betűt amit írtál!!!
Nagyon várom a kövit.:)))
Vera

Candy D. írta...

Szia Lilluci!

Tudom, eddig nem írtam komit. Csak a chatben írtam meg útóbb a véleményemet a töridről.

Hatalmas bocsánat kérés, hogy korábban nem írtam komit. De ennek oka is volt. Na nem az, hogy nem tetszettek az előző fejik, Vagy maga a töri... erről szó sincs. Sőt mi több IMÁDOM!

Bevallom, ez a Rob még engem is túlzottan felcsigázott! :D
Szimpatikusabb, most ebben a töriben Rob mint az előző töridben. Nem volt bajom vele az előzőben sem, de ebben jobban tetszik.
S tetszik, hogy autó versenyző... s a Mustang kocsi... nekem is elnyerte a tetszését. Jobban, belegondolva sokkal többet ér az ilyen régi meghajtású kocsik mint ez a Mustang. Mint, bármelyik más új sport kocsi.
Tetszett ahogyan, Rob féltékennyé tette minden tettével Krist. S azért, valljuk be ő is féltékeny volt amikor Kris a pincérfiúval kezdett el szórakozni.
Kivi leszek, hogy amikor végre megtörténik majd a mondjuk ki a SZEX köztük... ROb nem hogy, csak azt fogja hinni hogy elég volt ez az egy szex köztük... hanem mikor mással lássa majd Krist, akivel mondjuk jól kijön féltékenykedni fog.. s rájön, hogy belezúgott Krisbe... ajj... biztosa valami ilyesmi lesz... de hanem is hanem más.. akkor is biztosan hogy ugyan úgy elfogja majd nyerni a tetszését mint eddig.

Nagyon, de nagyon imádom ezt a törit! Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok hozzá, és az eddigiekhez is. :-)

Már várom a folytatást.

Puszi Dóry

UI: Ezentúl, megpróbálok majd komizni is, amint elolvastam az éppen felkerülő fejihez. Főleg, meg ha az időm is engedni fogj:S A lényeg, hogy a továbbiakban is számíthatsz majd a véleményeimre. :-)
UI 2. : Remélem nincs harag, amiért eddig nem írtam...:S

Névtelen írta...

Sziaa Lillucii. :))
Áááá hát ez csúúúcs szupiii volt. :DDD
De mekkora bunkóó már ez a Rob. :DD (deszeretem^^)
Szegény Kris. xD Milyen féltékeny volt már.
Hilarie-t nagyon leitattááák. :D
Amúgy Hilarie is ilyen nagyon gazdag? Hogy Missezik??:D
Rob kezd rájönni hogy szerelmes Kristenbee. :DD
És Kristen is Robba.
Olyan cukik. :DD
Az a kép a kalandpark c. filmből van ugye??:D
annyiraa imádom azt a filmet.*___*
Amúgy nagyon tutii Rob kocsiija. :DD
Én először azthittem hogy külön limóval jönnek, érte,meg lesz valami inasa is>< vagy valami menő sportkocsiit. :D ezzel megleptéél.:)
Az ő drágája. :DD
NAGYON NAGYON TETSZETT^^
Szupervagy. ;)♥
puszi: Dinuss (L)

Andi írta...

Szia csajszi ;)

Nagyon nagyon hiper szuper kurva jó és még sorolhatnám. Egyszerűen az eszemet vesztem a köcsög pasiktól de komolyan bár én már rég elküldtem volna úgy hogy nem áll meg a lábán de imádom ha egy köcsög srác megszelídül komolyan kész vagyok ettől a Robtól. Tudja magáról hogy szexi és ki is használja egyszerűen tipikus rossssssz fiú és egy rosssssz lány mennyit ki tud hozni belőle mármint szabadszájú lányra gondolok :) kurva jó lett tényleg nagyon bejön de már annyira várom hogy végre melegedjen a szitu vagyis most is kész vagyok mert ez már forró de a népek szexet akarnak szóval hozd már össze őket :D :D :D imádtam egyébként és várom a kövit nagyon :)
Puszi és legyél rosssssz nagyon nagyon rossssz.
Andi

Kata írta...

Szia!
Ez egy nagyon jó feji lett :D
Olvasás közben olyan rövidnek tűnt mégis hosszacska feji :D
Robnak ez a fajta stílusa sokkal jobb mint az a lélekfájdalmas, hősszerelmes puhapöcs xd
Nagyon eredeti a törid és nekem az egyik kedvencem lett :D Még ma találtam erre a gyöngyszere és nagyon örülök neki :D
Egy RO-val gazdagabb lettél :)
Puszi Kata

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon tetszett ez a feji is!!! :)
Annyira bírom, amikor Rob beindul, ha Kris a közelébe kerül, és azt tervezgeti, hogyan is csábíthatná az ágyába! :D
Kíváncsi lennék rá, mikor is sikerül majd elcsábítania őt, bár van egy olyan sejtésem, hogy addig még egy kicsit várnunk kell... (?)
Mondjuk én Kris helyében, mikor Rob a mosdó előtt megint hódítgatni kezdte, simán elmentem volna fele, hogy az éjszakám felejthetetlen legyen...
És jól látom, hogy Rob kezd többet érezni Kris iránt??? Legalábbis az alapján, hogy jobban
vonzódik hozzá, és néha talán még aggódik is érte... na meg ami a kocsijánál is történt, az apróbb kis kedveskedése, mikor kinyitotta előtte az ajtót... :)
Nagyon kíváncsi leszek, hogyan tovább a folytatásban!
Várom már a kövit!!! :)
Puszi: Reni :)

Rosella írta...

Jujujujuj!
Ámulok és bámulok! Ez a Rob szemszög nekem nagyon bejön! :)
Szegény Hilarie elég naiv, részegen pedig még inkább az! Jesse pedig elég szerencsétlennek tűnik ebből a nézőpontból. :)
Elkapott a nevetés, amikor a tyúkhúsleveses mondatodat olvastam. Így, ebben a formában ezt még sohasem hallottam. :D
Végül is, egyre jobban megismerjük Robot is. Talán végre rájött, hogy jobban foglalkoztatja őt Kristen, mint egy kósza numera.... De ez még nem biztos, úgyhogy nem szeretném elszólni magam! ;)
Ez a macska-egér harc is nagyon tetszik kettejük között. Nem tudom. Ez a felállás nekem így bejön! :D
Kíváncsan várom a következő részt, addig is, csókoltatlak!:)

Kitti írta...

Miiiiiiiiiiiiiii??????????????
Na, neeeeeeeeee!!!!
Csak ennyiiiiiii????????? :D Tényleg ennyi jut csak mára a jóból??? :)
Jujj, de IMÁDLAK!!!! Ezt a történetet pedig nem kevésbé!!! :)
Basszus! Annyira tudtam, hogy ez lesz!!! :)
Viiiiiiiii, olyan vagyok, mint egy kis óvodás, mikor téged olvaslak!!! :) Nagyon IMÁDOM a történeted, veled együtt!!! :)
Annyira jól megírtad ezt is!!!!
Ez a magával megbeszélős Rob, meg imádni való!!!
"Vajon mit is érzek igazából Kristen iránt"??
Hihetetlenül jó lett!!! :)Szerintem nincs semmi, (hogy nyomatékosítsam, újra leírom, hogy SEMMI) szükség változtatásokra!!! Úgy JÓ minden, ahogy van!!! Te vagy a legjobb!!!! :)
Mi van azzal a balesettel?? Hajjajj!!! Nagyon kíváncsian várom már, miket alkotsz itt nekünk!!! :) Ezen a történeten kívül még egyet szeretek nagyon (L.O.S)!! Szerintem Te is, tudod melyik ez!!! :)
De Komolyan, nagyon Nagy KEDVENCEM Vagy!!! :)
Alig várom már a folytatást!!! :)
Olyan izgatott vagyok, hogy mit tartogat számukra az elő munkanap, meg, hogy mik derülnek ki a Kris_Alex párosunk szakításáról... Ááááá, minden érdekel!!!! :)
Lehet ritkábban kellene fellépnem, hátha akkor több részt olvashatnék egyszerre!!! :)
Persze, ez az elhatározásom eleve, veszett ügy, mivel függő vagyok, és akkor is fellépek újra olvasni a történetet, ha nincs új rész!!! :)
Annyira szeretem ezt a történetet!!! :)
Hmmmm, nem is tudom mi lesz velem a következőig!!! :)
Remélem sikeres lesz a beiratkozás!!!! :)
Mondjuk Neked, csak az lehet!!! :)
Jahh, és ahhoz képes, hogy "nagyon izgatott vagyok, úgyhogy ne várjatok tőlem semmi értelmeset" nem panaszkodhatsz, mert ismét egy remekművet mutattál fel!!! GRATULÁLOK!!!! :)
IMÁDLAK, és alig várom a folytatást!!!
Valahogy mindig sikerül úgy írnod, amilyen módon én magam is alakítanám a történetet!!! :)
Hihetetlen,de igaz!!!! :)
Sok sikert mindenhez Lillucim!!!
Vigyázz Magadra!!!
Puszillak: Kitti :)

Szandra írta...

Szia!
Nagyon tetszett a fejezet! Végre kiderült egy kis részlet Kris és Alex múltjából. Már csak arra lennék kíváncsi mi volt ez baleset dolog amit Hilarie említett.
Kris nagyon aranyos ahogy próbált ellenállni Robnak de le sem tagadhatná hogy nagyon is vonzódik hozzá.
Várom a folytatást!

Connie írta...

Megint evvel kezdem... Naaaagyon tetszett a fejezet.:)
Nekem is bejön a Rob szemszög! :) Rob és a tervei, na meg ahogy eldondolkodik arról, hogy miért kell neki Kristen.:D Gondolom egyre többet fog erről gondolkodni és talán csak rájön arra, hogy Kristen az ő számára nem csak egy lesz a sok köuzül.:) Vagy nem? Még nem? :)
Eléggé gonosz egy terv volt, Hilarie-t így kihasználni és leitatni, de hát… Nem tehet ő arról, hogy annyira kell neki Kristen és a lényeg, hogy sikerült a terve.:P :D
Ijaj, ami a mosdónál történt az nem volt semmi… Mééég! :) Kristen mondhat akármint, Rob úgyis tudja, hogy a csajnak bejön… Milyen kis magabiztos tag már Rob...:D És Krsiten most már maga előtt sem tudja letagadni, hogy odáig van Robért, de nem baj… Attól még próbálkozik.:D Na de ha tudná, hogy Rob mennyire beindul tőle, akkor még esetleg ki is használhatná ezt.:)
Végre kiderült egy kis részlet Kris és Alex múltjából. Nagyon érdelekelnek a múltban történt események. Gondolom naaagyon eltér majd az, amit Rob gondol ill. hallott (kedves Alex barátjától) és ami valójában történt. Krsiten bíztos jól megjárta.:/
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az első közös munkanap.:) Rob minden percben azon lesz, hogy Krist az ágyába cipelje vagy avval lesz elfoglalva, hogy rájöjjön mit érez Kristen iránt? Krsiten meg folyamatosan győzködi magát, hogy nem tetszik neki Rábört? De az is lehet, hogy nem.:P
Nagyon várom az új részt! :)

Névtelen írta...

Szia!
Ez nagyon jó lett. Egyszerűen imádom olvasni. Jó olvasni a kis évődéseiket.
Nagyon nagy hatással van Rob Krisre és kíváncsi vagyok, mikor fogja végre ő is belátni és mikor változik meg Rob Kris hatására vagy inkább őérte. Nem hinném, hogy Kris addig az övé lesz, amíg - úgymond - a barátnőjével jár Rob. Bár amit a mosdó előtt lefolytattak...
Előre sajnálom szegény Hilarie-t, amikor Rob dobni fogja őt Kris miatt és Hilarie Krisre is baromi pipa lesz, bár ő nem tehet arról, milyen tud lenni néha Rob.
Na szóval, nagyon várom a folytatást.
Ami meg a kocsit illeti, nekem is jobban bejönnek az ilyesmik, mint a legmodernebb, legújabb típusok, tisztelet a kivételnek (Volvó :)).
Ágika

zeno írta...

ROb nagyon jól hozta az elcsábítom a barátnőd figurát..és közben milyen jól szórakozott Kris féltékenységén...az a vita,amit előadtak Hil előtt...nagyon bírtam..azért Rob barátunk számára ez mégiscsak kétélű fegyver....szenvedett ő ,hogy Kris az érzéki táncot nem vele lejtette...és megint majdnem bejött kris elcsábítása...nagyon tetszik ez az eltökélt csábítás,de az is ,amikor a cél előtt koppan......bár a végén nem a véletlen menti meg krist,meg a külső körülmények,itt most kris utasította vissza...gyanítom rob barátunkban ez még inkább fokozza a kris elcsábítására tett erőfeszítéseket...és közben magában kénytelen elismerni ezt a vágyat már nem ő irányítja,és már régen többről szól egy egyszeri hódításról...
csao zeno