2012. október 21., vasárnap

Miért nincs több Robsten, és miért nem kedvelem Kristent?? (Jön a válasz)


Hello ismét!! :)

Van, akit érdekel van, akit nem, de most megosztom Veletek azt a "titkot", hogy miért nem RS történetként írom meg a következő projektemet, és hogy miért pártoltam el (szép szóval) Kristentől. 

 Kezdjük azzal, hogy miért nem kedvelem Miss Stewartot. 
Tisztában vagyok azzal, hogy közületek nagyon sokan szeretitek, és hogy ő számotokra a tökéletes, én most mégis elmondom az ÉN álláspontomat vele kapcsoltban. 
 Nos, lassan egy éve lesz, hogy elkezdtem kiábrándulni KStew-ból. Hogy miért? Egyszerű a válasz: nem tetszik az össze-vissza személyisége. Nekem teljesen olyan benyomást kelt, mintha totál két személyisége lenne. Egyszer eljátssza, hogy ő a lány a szomszédból, máskor meg olyan flegma és alpári, mint egy útszéli hölgyemény. Eddig nem is lenne semmi baj.... Az kezdett el benne a legjobban idegesíteni, hogy úgy agyonsztárolják, mintha legalább is ő sz**ta volna a spanyol viaszt.(Tudom, hogy erről nem ő tehet)
 Én láttam minden egyes filmjét, úgyhogy nem úgy alkotok róla véleményt, hogy az Alkonyatban láttam játszani és leírtam. Nem! Nem tudom, nekem egyáltalán nem jön be az ő "színészkedése". Mintha Szabó Zsófit látnám - persze kevésbé idegesítő kiadásban - "színészkedni". Rossz, ennyi. 
 És a harmadik indokom, hogy egyes emberek úgy védelmezik, mintha ismernék őt. Attól még, hogy láttunk vele interjúkat és papi képeket róla nem mondhatjuk, hogy ismerjük. Hogy lehetne ez?! SEHOGY!!! 
 Szóval nagyon kezdett idegesíteni egyes emberek szűklátókörűsége vele kapcsolatban. 
 Amíg én is 18-19 éves voltam, addig én is azt mondtam, hogy Kristen kedves és aranyos, és szeretem az Alkonyatban, de ahogy kezdtem felnőni, és lett ÖNÁLLÓ személyiségem/véleményem, és nem a fogyasztó társadalom manipulálta minden egyes gondolatomat, akkor lekerült a szemellenzőm és észrevettem, hogy ez a lány nem az, akinek én "ismertem". 
 Nem gyűlölködök vele kapcsolatban, egyszerűen nem foglalkozom vele. Nem szeretem sem mint ember, sem mint színésznő. El akarom felejteni! 
 Remélem kielégítő választ adtam a Kristen-kérdésre. :) 

 A másik dolog, hogy miért nem RS a két főhősöm. Azt hiszem az előbb igen jól leírtam a miértjét. Nem akarok olyan emberről történetet írni, akit nem szeretek. Idegesít, ha csak el kell őt képzelnem és megint le kell írnom róla egy jellemrajzot. 
 Robbal semmi problémám nincsen (csak nem értem, hogy tud megbocsájtani egy megcsalást), mondjuk nála is észrevettem, hogy nem az a kimondottan "hű, de tehetséges színész". Lesznek neki is jó filmjei, de ő meg fog maradni középkategóriás színésznek, amivel nincs is semmi gond. Minden jót kívánok az ő karrierjéhez. Benne látok némi potenciált arra, hogy a neve fennmaradhat egy jó pár évig még. (Ő a 2. kedvenc színészem, szóval... Az első Ryan Gosling, ha már ilyen kitárulkozós nap van) 

 Mindent összefoglalva, azt hiszem azt mondhatom el, hogy semmi más nem történt, csupán annyi, hogy felnőttem és szeretnék végre elszakadni a kamaszkoromtól, és ez csak úgy megy, ha az egyik meghatározó tényezőt - jelen esetben Robstent - elengedem egyszer s mindenkorra. 
 Tudom, hogy számotokra ez felfoghatatlan, de Ti csak most léptek abba a korba, amikor én belekerültem az Alkonyat és Robsten világába. 
 Higgyétek el, hogy a 2008-2009-es év volt számomra a legjobb. Akkor ismertem meg a többi bloggert, akkor szereztem rengeteg új barátot. Éjjelenként azt vártam, hogy frissítsék az oldalaikat, hogy olvasni tudjam Rob és Kristen történetét más és más perspektívából. De minden jónak végeszakad egyszer, és nálam most jött el ez a bizonyos pillanat...

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszi a választ :)
Én soha nem szerettem Kristent, szar színésznek tartom és érthetetlen h h gondolják a fanok h Oscart érdemelne mondjuk most az OTR-ért :D :D :D
Rob jó gyerek szerintem, túl jó is ezután a nyár után Kristenhez.
A megcsalás az érthető, de köztudottan nem volt szex, ami viszont még nálam megbocsátható kategória... De ebbe ne menjünk bele mert tök fölösleges. Védeni fixen nem fogom Kristent, mivel szerintem is egy idióta volt.
Lényeg a lényeg h valszeg a ficek miatt csípem őket együtt, külön-külön nem izgatnak.
Soha nem értettem egyébként h miért esik nektek, jó bloggereknek, nehezetekre kitalálni 2 másik nevet. A történeteid nem minden esetben fedik az ő személyiségüket, magyarul ha két másik névvel írod, akkor simán egy független történet.
Jah, és a kor nem hiszem h mérvadó :) Vannak itt bőven 20 év felettiek is :)

Névtelen írta...

Drága Lillum!

Most, hogy megosztottad velünk az okokat, megértem. Jó, eddig is megértettem, hogy miért nem szereted Kristent.:) Őszintén, nekem nincsenek kedvenc színészeim/színésznőim, vagy filmjeim. Amik tetszenek, azokat egyformán szeretem.:)
Mondjuk én inkább nem kommentálom ezt a megcsalásos mizériát xD Már elegem van belőle (ha igazak voltak a képek, ha nem). Már mindenki túl bonyolította az egészet és ez idegesít.
És igazat adok, hiszen mi nem ismerhessük őket. Hiszen a való életben nem is ismerjük, hogy milyenek. Akár egy-egy interjú, vagy fotósorozat, vagy pedig paparazzi kép nem mutassa az igazi valójukat.
Ami a kort illeti, minden embernek van egy időszaka, de ahogy felnő, úgy nő ki belőle. Neked most jött el ez a pillanat.:)
Millió puszi: Beus

kriszta írta...

Szia!
Örülök, hogy írsz! Csatlakozom hozzád és az előttem szólókhoz Kristennel kapcsolatosan. Nagyon várom az új sztorit!
Jó pihenést és jó ííííírást!

Névtelen írta...

Szia,
Szeretnék hozzászólni a Kristenes dologhoz.Nem akarok senkit befolyásolni sem védeni őt.Mindenkinek megvan a saját véleménye, és szíve joga azt gondolni,amit.Nem ismerjük őt személyesen és pont !ezért! nem lehet kijelenteni, hogy ő most rossz ember vagy jó ember.Persze mindenkinek megvan a róla kialakított képe és véleménye, amit tiszteletben kell tartani,és én is tiszteletben tartom, amit mások gondolnak róla, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy mivel nem ismerjük nem tudhatjuk, hogy ő milyen...és ezért rossznak sem szabad kikiáltani.A megcsalásos dologról annyit, hogy vagy megrendezett vagy nem,én sem értem.:D A lényeg,hogy nagyon szerettem a robstenes történeteidet, és nagyon sajnálom,hogy a My life would suck without you nem lett befejezve, de megértem,hogy már nem szeretnél róluk írni.
Na jó, ennyi voltam.
Maradok névtelen :D

Unknown írta...

Szia! Én tiszteletben tartom a véleményedet, és megértem hogy vége szakadt egy korszaknak a te életedben, mindenkinek eljön egyszer ez az időszak.
Viszont én teljesen más nézőponton vagyok Kristennel kapcsolatban.Nem istenítem őt hiszen valóban nem tudhatom hogy milyen valójában, de abból amit tudok, és ahogyan "megismertem", a kialakított kép alapján a fejemben, és egy végtelenül aranyos, intelligens és értelmes lánynak tartom Stewet.Én szeretem őt, de mondom megértelek téged is.Viszont ahogy az előtte szóló elmondta , te magad mondtad hogy nem tudhatjuk milyen is VALÓJÁBAN, így rossz embernek sem állíthatjuk be...Szóval én még mindig szeretem Kristnet, és úgy gondolom hogy szeretni is fogom.A szememben ő egy olyna személyiség akit vagy nagyon szeretni, vagy nagyon utálni lehet, egy szóval mérhetetlenül megosztó ember.És azt is tudom hogy vannak akik iszonyatosan ki nem állhatják...Egy különc lány, különc viselkedéssel, de szerintem tehetséges színésznő, az egy másik dolog hogy szerintem, mint színész Rob sokkal nagyobb karriert futhat be, csak szegényke nem találja meg a jó filmeket, ennyi, ezért sikeresebb a pályán jelenleg Kris.A megcsalással kapcsolatban pedig én sem szeretném ragozni a szót, fel is lett fújva, és nem is tudhatjuk mennyi is igaz belőle valójában.Az biztos hogy Krist lehordták a sárga földig, és hogy hibázott, de ő is egy ember és nem érdemelte ki ahogy bántak vele, akármit is tett, hiszen nem embert ölt...Rob pedig a szememben nem lesz attól papucs meg nyuszi hogy megbocsátott neki.Sőt, ez pontosan azt bizonyítja hogy a szerelmük igaz, és elég mély ahhoz hogy ebből is kilábaljon.Szóval én hiszek bennük, és bár Kristen hibázott, nagyot hibázott, de úgy gondolom egy életre tanult ebből, és nekem még mindig ők az álompár, a példa arra hogy van igaz szerelem még a világon! :) Na de sokat beszéltem, a lényeg hogy nagyon imádom a történeteidet, és bár nem vagyunk egy állásponton de tiszteletben tartom a véleményedet, mert mindenki úgy vélekedik a dolgokról ahogyan és amiként akar.Sok sikert az íráshoz! Puszi: Dóri

Nikol írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.