2011. augusztus 28., vasárnap

My life would suck without you - 6. rész

(Köszönet a képért Fanninak!!)

Sziasztok!!

Hát ismét hétfő, egyszóval itt a jól megérdemelt fejezetecske :)
Jelentem, hogy a méhecske tetemét - ami pénteken volt olyan kedves és megcsípte a kezemet, ami miatt még most is kissé zsibbad az egész - , nem találtam meg, egyszóval lehetséges, hogy még mindig veszélyben vagyok :S xD

Más! Kérdeztétek a chatben, hogy ezt a pipa dolgot, hogyan kell megcsinálni.
Nos: Beléptek a Tervezőbe, aztán Blogbejegyzések, azon belül pedig a Szerkesztés. Arra rámentek, és ott kinyílik egy kis ablak, ahol keressétek meg azt a rubrikát, hogy Vélemények. Pipáljátok be, aztán írjátok át a szavakat nektek tetszőre, és már kész is van a pipátok! ;)

Térjünk is vissza a fejezethez. Nem tudom, hogy jövőhéten hogy lesz a frisselés, mivel hétköznap nem vagyok itthon, ezért lehet, hogy maradnak a hétvégék :/ Válaszok most lesznek utoljára pénteken, mert ezt sem tudom kivitelezni (egyenlőre) a koleszban!!

Jó olvasást!!

Lilluci


U.i
: köszönöm a bétázást Fanninak!!! (L)



Hat

/Kristen/

Felfutottam a lépcsőn, és azonnal magamra zártam az ajtómat. Hátulról nekidőltem a fa ajtónak, majd lehunyt szemekkel nagyon sóhajtottam. Mi a csuda történik velem? – kérdeztem magamtól, mivel a szívem eszeveszett módjára kalimpált a mellkasomban, a lábaim pedig furcsa mód remegtek az idegességtől. Szokatlan, nem emlékszem, hogy az elmúlt 24 évem alatt egyszer is történt volna velem hasonló. Rob jelenlétének tudtam be az egészet. Biztosan ideges vagyok amiatt, hogy ilyen nyíltan próbálkozik nálam. Igen, ez az oka mindennek!
Lassan odasétáltam az ágyamhoz, majd kezembe véve az alvó pólómat kimentem a szobámból egyenesen a fürdőszoba felé véve az irányt. Halkan fütyörésztem magamban, s gondolkodás nélkül nyitottam be a kicsiny helysége.
Párás volt az egész szoba, hallottam a víz csobogását is. Úristen, Rob éppen zuhanyzik! És feltehetőleg meztelen!
Ó, fejezd már be Kristen! Persze, hogy meztelen, talán te nagykabátban szoktál fürdeni?!
Akaratom ellenére nem tudtam megmozdulni. Úgy álltam az ajtóban, mintha betonnal lennék odatapasztva. A számat enyhén beharaptam és próbáltam valamit kivenni a tükörből, ami pont átellenben volt a zuhanykabinnal, de csalódnom kellett, mivel azt is vastag páraréteg fedte. Még elképzelni is rohadt izgató volt azt a csodásan edzett férfitestet, amint a meleg víz lecsorog izmos mellkasáról egészen a….
- Ideadnád a törölközőt? – hozott vissza a valóságba Rob rekedtes hangja. Basszus, lebuktam! Épp azon voltam, hogy kiviharzok a helységből, és úgy teszek, mint aki ott sem járt, de ekkor Rob kihúzta a kabin ajtaját, így jól elém tárva tökéletes testét. Nyitott szájjal, bambán bámultam bele a szemeibe. Nagyon ügyeltem rá, hogy lejjebb ne kalandozzon a tekintetem. Pedig kíváncsi lettem volna milyen méretekkel van megáldva. Pokolra fogok jutni!
- Ideadod még ma a törcsit, vagy megvárod, amíg halálra fagyok? – nevetett játékosan. Ide-oda kapkodtam a fejemet, hirtelen azt sem tudtam hol keressem azt az átkozott törülközőt. Kinyitottam hát az egyik szekrényajtót és előhalásztam onnan egy hófehér anyagot, amit gyorsan, lesütött szemmel nyújtottam át Robnak.
- Kösz – mondta, de ahogy az ujjaink összeértek, megcsapott egyfajta áramszerűség.
- Aú – gyorsan elhúztam a kezemet, és a számba vettem a mutatóujjamat, mivel az eléggé csípett az előbbi miatt. Rob maga köré csavarta – hála istennek – a törölközőjét, aztán odalépett hozzám, és vizsgálgatni kezdte a „sérült” ujjamat.
- Fáj még? – kérdezte, ahogy óvatosan simogatta. Tőlem csupán egy fejrázásra futotta, ugyanis majdnem összeestem, ahogy vizes hajáról egyenesen a mellkasára szánkázott a víz.
- Csak nem zavarban vagy? – érintette meg kipirult arcomat. Gondolom úgy nézhettem ki, mint egy cékla.
- Nem, dehogy – találtam rá a hangomra, bár jóformán így is csak nyüszíteni tudtam. Elképesztő ereje van.
- Tied a terep – engedett el végül, de azért kegyelemdöfésként még egy, szinte fuvallatnyi puszit adott az ujjhegyemre. Már meg se lepődtem a testem remegésén.
Zavartan toporogtam, aztán erőt vettem magamon és a csaphoz léptem. Rob mosolyogva követte a lépteimet a szemével.
- Ő, most már kimehetsz – mutattam az ajtó fele, egyértelmű jelzésképp.
- Azt hiszem úgy igazságos, ha én is megcsodálhatlak – fittyet hányva megrökönyödött ábrázatomra, becsukta maga mögött az ajtót, s két lépéssel átszelve a kettőnk közti távolságot, már neki is nyomott a mosógépnek. Mohón rávetette magát az ajkaimra, s finomkodás nélkül cibálta le rólam a farmerkiskabátomat. Az agyam teljesen tompa lett ettől a hirtelen párfordulástól, s egyetlen szó zakatolt a fejemben. Még!
Hangosan ziháltunk a fürdőben, és már az sem zavart volna, ha az apám rajtakap minket. Annyira kívántam az érintését és a csókját, hogy minden épeszű gondolatot hátrahagyva a vágyaim által engedtem magam irányítani.
Végigsimítottam Rob csupasz, és még kissé nedves mellkasán, melytől össze-összerándultak a hasizmai. Jóleső érzéssel töltött el a tudat, hogy én is képes vagyok ezt kiváltani belőle. Morgott valamit a számba, amit nem értettem, de közben kíméletlenül simogatta ruhán keresztül a melleimet. Ajkaink tépték egymást, és még többet és többet követeltek, csakúgy, mint jómagam. Megfogtam Rob törölközőjének a sarkát. Ekkor Rob elszakadt tőlem és hangosan zihálva próbálta magát észhez téríteni. Én azonban rohadtul beindultam és újra közelebb lépve hozzá, ismét megkíséreltem az előbbit, csakhogy most már egyértelműen elutasított. Elütötte a kezemet és hátrált egy lépést. Alig kaptam levegőt, de azért megkérdeztem:
- Most meg mi a franc van?! – förmedtem rá.
Elfordult tőlem, nem akart válaszolni.
- Hát jó! – kezdtem – Itt volt az esélyed, de te elbaltáztad! – magyaráztam neki. – Soha többé ne merészelj hozzám érni, megértetted? – sziszegtem, és hátulról egy kicsikét meg is löktem. Szikrázó szemekkel fordult felém, majd nem túl gyengéden megragadta a csuklómat és magához szorított. Hiába kapálóztam, ő nem eresztett.
- Olyan mérhetetlenül ostoba vagy! – nézett rám gyilkos indulattal a tekintetében. Összerezzentem érzelemmentes hangjától. – Mint ahogy azt az első napon is mondtam, ez csak a kezdet – hirtelen belenyalt a fülembe, aztán se szó se beszéd otthagyott a fürdőben kérdések kereszttüzében.
Visszatántorodtam a mosdókagylóhoz, aztán ránehezedve kémleltem magamat a tükörben. Az arcom még mindig tűzpirosan festett, az ajkam feldagadt a nem túl gyengéd csók következtében, a hajam pedig zilált lett a bent keringett pára miatt. Megnyitottam a hideg vizes csapot és jó párszor leöblítettem vele az arcomat. Nem értettem, miért vagyok ennyire mérges. Hisz örülnöm kellene, hogyha már nekem nem is, de Robnak volt annyi esze és megállított még mielőtt őrültséget követtem volna el, amit minden bizonnyal egész életemben bántam volna. Ez őrület! Miért kellett éppen az én életembe belecsöppennie ennek a pökhendi alaknak? Olyan jól elvoltam, amíg ez a szoknyapecér fel nem bukkant, és nem kezdett el oltogatni. Nem hiányzott, meg kell, hogy mondjam, az meg főleg nem, hogy egész álló nap csak ő járjon a fejemben, és úgy kívánjam, mint eddig senkit.
Le kell küzdenem magamban ezt a vágyat, mert egyértelmű, hogy ő csak játszadozik velem. Nekem pedig a legkevésbé sincs arra szükségem, hogy újra átéljem azt a fajta csalódást, ami Alex oldalán ért öt hónappal ezelőtt. Nem leszek Robert Pattinson játékszere, akit kénye-kedve szerint használhat, aztán eldobhat! Megemberelem magam, és elébe nézek!


/Robert/

Kész elmebaj! Meghibbantam az már bizonyos. Itt volt a vissza nem térő alkalom, erre én ostoba mód elszalasztom a nagy lehetőséget. Tálcán kínálta magát a csaj, én meg a lelkiismeretemre hallgatva inkább leállítottam. Mi a fene? Még most is remeg az egész testem, és lüktet egy bizonyos pontom az újbóli kielégítetlenségtől. Ha emiatt a baki miatt kell lemondanom erről a fantasztikus numeráról, tökön döföm magam. Nem süllyedhetek vissza ennyire kezdő szintre, ez egyszerűen nem vall rám. Hiába próbálok valami kézzelfogható magyarázatot találni, nem megy. Megőrjít ez a nő, éjjel-nappal csak rá gondolok és az előttünk álló éjszakára. Itt volt az éjszaka, csak én jártam valahol igazán másutt.
Szedd össze magad Rob! – utasítottam kissé romokban heverő mivoltomat. Holnap újult erővel vágok neki a napnak, és nem lesz semmi zavaró tényező, ami megállíthat a tervem kivitelezésében. Csak reménykedni tudok benne, hogy tudok akkora hatást gyakorolni Kristenre, hogy a kijelentését, miszerint elbaltáztam a lehetőséget, és soha többé ne érjek hozzá, elfelejti, vagy csupán korrigálja kissé.
Ledobtam magamról a törölközőt, majd magamra húztam egy új boxert, és befészkeltem magam a kényelmes párnák közé, aztán átadtam magam a jól megérdemelt alvásnak. De álmomban is azon törtem a fejem, hogy mi miatt jöttem ki a sodromból ennyire.

/Kristen/

A zombi közérzetemhez idomulva zombi külsővel indítottam a szerda reggelt. Tudtam nagyon jól, hogy a nyúzottságomnak köze van Robhoz, de megfogadtam magamban, hogy ezentúl soha többé nem fogok a tegnap éjjel miatt fejfájást okozni saját magamnak. Nem éri meg egy ilyen férfi miatt rosszul éreznem magam. Feltehetőleg ő sem emészti magát, akkor én minek tenném? Felfogtam, hogy tényleg nem kellek neki, csupán erőfitogtatás volt a részéről a közeledés. Látni akarta, hogy még mindig olyan nagymenő-e, hogy egy magamfajta lányt is könnyűszerrel el tud-e csábítani. Én barom hagytam magam, és most gyötörhet a bűntudat, amiért engedtem egy gazember csábításának.
A bajt pedig csak tetőzi, hogy mostantól - kis túlzással - a nap huszonnégy órájában össze leszünk zárva a versenyek miatt. Ha tehetném, visszamondanám ezt a megbízást, de apa és Bradley számítanak rám, ezért nem léphetek vissza bármennyire is nem fűlik a fogam Rob önelégült ábrázatát bámulni nap mint nap.
Tanulva a tegnapi hibámból ma már felöltözve mentem le a konyhába, hogy ehessek valamit a nagy nap előtt. Elképzelésem sem volt mi csinálunk mi szerda délelőttől egészen estig a versenypályán, de annyira azért nem furdalta az oldalamat a kíváncsiság, hogy a helyiség egyetlen emberpéldányát megkérdezzem. Majd elválik mi jót csinálunk.
- Kérsz kávét? – kérdezte meg tőlem Rob udvariasan, és már öntötte is volna a fekete italt a bögrémbe, csakhogy én elhúztam azt előle.
- Nem, kösz – morogtam, aztán beleharaptam egy lekváros pirítósba. Kissé dühített, hogy ilyen könnyen kezeli a tegnap történteket. Jaj ne, már megint kezdem az agyalást. Kristen, mikor fejezed már be ezt az önsanyargatást?!
- Á, Kristen! – jött be apa a konyhába. Hátrafordultam, hogy köszönni tudjak neki, de ő nem velem, hanem Robbal volt elfoglalva. Megint valami autós szarságról folyt az eszmecsere, amibe én nem akartam belefolyni. Kiittam a bögre tejemet, aztán indultam is az ajtóhoz, hogy felhúzhassam a cipőmet, de apa megállított.
- Kérlek, segíts megkötni a nyakkendőmet – lépett oda elém, majd felhúzta az állát, hogy könnyítse a csomó megkötését. Bezzeg ilyenkor jó vagyok neki! – puffogtam magamban.
- Anya hol van? – érdeklődtem, ahogy meghúztam rajta a fekete anyagot.
- Bement a kórházba – mondta, aztán arcon puszilt és már el is tűnt a dolgozószobájában.
- Kész vagy? – kérdezte tőlem Rob, s meglobogtatta a kezében a slusszkulcsot. Megforgattam a szemeimet és kelletlenül feleltem neki.
- Ja, úgyhogy mehetünk – tártam ki előtte az ajtót, és már tereltem is ki rajta. Jókedvűen sétált oda a tűzpiros kocsijához, és legnagyobb meglepetésemre kitárta előttem az ajtót. Meghökkenésemben még egy kedves szót sem tudtam kipréselni magamból.
Beindította a motort, de a tegnapi kis vicces relaxációja ma sajnálatos módon elmaradt. Néma csendben ültünk, alig vártam, hogy végre vége szakadjon ennek a napnak. Rossz kilátások Kristen, épphogy elkezdődött a szerda reggel!
- Úgy nézel ki, mint akit akasztásra visznek – pillantott felém Rob, s jóízűen nevetett is a poénján, ami szerintem szánalmas volt, mintsem szellemes.
- Valahogy úgy is érzem magam – mondtam teljesen őszintén, s elkezdtem inkább a kinti tájat csodálni az ő bárgyú képe helyett.
- Nem ártana, ha megbarátkoznál velem, hisz mostantól sokat leszünk együtt – mondta szinte parancsolóan.
- Majd az emberek előtt megjátszom, hogy mennyire kedvellek, de ha kettesben vagyunk, légyszi hanyagoljuk még a kommunikációt is, jó? – fordultam felé határozottan. Rácsapott a kormánykerékre, amitől kissé felsikkantottam, hisz eddig nem volt kimondottan agresszív.
- Nem fog menni! – dohogta.
- Már, miért ne menne? – érdeklődtem kíváncsian.
- Kénytelen leszel velem beszélni, anélkül nem tudunk dolgozni – felelte, bár mintha nem igazán ezt a választ akarta volna adni a kérdésemre. Feltűnően ideges volt, amit nem tudtam minek a számlájára írni. Rob maga a megtestesült magabiztosság, most mégis mintha bizonytalan lenne.
- Majd megoldjuk valahogy, de akkor is tartanunk kell a két lépés távolságot – nem voltam hajlandó engedni neki, bármennyire is furán viselkedik.
- Ne szórakozz, kérlek! – csattant fel ismét. – Hogy akarod ezt kivitelezni, hm? Én állok, te pedig 20 méterre tőlem magyarázol nekem? Ne légy nevetséges – úgy nézett rám, mint egy véres rongyra. Ez már aztán több a soknál!
- Igazad van – adtam meg magam, amitől láttam, hogy megereszt egy félmosolyt. Nagyon nyeregben érzi magát a fiú. – Az lesz a legjobb, ha keresel magad mellé egy olyan személyt, aki el is tud téged viselni hosszútávon – csaptam le a magas labdát, amire ő sem számított. Fékcsikorgatva leállította az autót az út szélére, majd kikötötte magát és áttrappolt az én felemre. Megijedtem tőle.
Szinte felszakította az ajtómat, és nem túl gyengéden kirángatott a járműből. Remegtek a lábaim a rémülettől, de hangot nem adtam az aggodalmamnak.
Mire kettőt pisloghattam volna, Rob szája már az enyémen volt, és kíméletlenül szívogatta a tehetetlenségtől szétvált ajkaimat. Teljes súlyával nekinyomott az autónak, én pedig azonnal átkulcsoltam a kezeimet a nyaka körül. Itt szarvashibát követtem el, ugyanis rögtön el kellett volna őt löknöm a közelemből, csakhogy a józan ész ismét elpárolgott a tudatomból.
Rob nekitámaszkodott mindkét kezével a kocsijának, így lezárta a menekülési utat, igaz, eszembe se jutott menekülni, csak még többet akartam érezni belőle. Mikor már érezte, hogy én is jócskán benne vagyok a játékban, nyelvét átbocsátotta a számba, s így kezdtünk el az előbbinél is izgatóbban csókolózni. Alig kaptam levegőt, de még ez a tény se tántoríthatott el attól, hogy teljesen birtokba vegyem Rob ajkait. Óhatatlanul nekidörgölőztem, mire belenyögött a csókunkba. Ettől a hangtól még inkább felpezsdült a vérem, de tudatában voltam annak, hogy ennél tovább nem mehetünk. Azt hiszem benne is tudatosult ez, mert a következő percben lelassult, majd két keze közé fogta az arcomat, úgy nézett le rám. Mindketten kapkodva vettük a levegőt, ő pedig a homlokomnak támasztotta a sajátját.
Mi volt ez?
- Remélem letettél arról a hülye ötletről, hogy felmondasz – mondta szaggatottan. Nem válaszoltam egyből, mire ismét a kezébe vette az arcomat, s fürkészően kémlelni kezdett. Belepirultam a puszta nézésébe. Ez tiszta röhej!
- Oké…maradok – suttogtam, ugyanis a hangos beszéd jelen állapotomban nem igazán ment volna zökkenőmentesen.
- Helyes – vigyorodott el. – Most pedig siessünk, különben lemaradunk az interjúkról – lépett el előlem, hogy aztán újra némaságba burkolózva tegyük meg azt a jó félórás utat, ami a versenypályára vezetett.
Nyakig ülök a szarban!


Ezt a képet is Fanni csinálta, külön az én kérésemre ^^^Köszönöm!!! (L)


Remélem mindenki elégedett a fejezettel! :)

Tudjátok milyen módokon tudjátok közölni velem a véleményeiteket ;)
Előre is köszönöm!! (L)

21 megjegyzés:

Netty és Wiky írta...

Szia!
Fantasztikus lett :D Hú gondoltam hogy lesz valami az este folyamán...:D:D hát igen..Bár nem egészen értettem Rob miért állt le, de ahogy olvastam ő se nagyon xd. Krisnek nehéz lesz majd a munka így, bár úgy néz ki Rob mindig meg tudja győzni őt :D
Nagyon várom a kövit
Netty

Névtelen írta...

Szia.
Nagyon jó lett!!!!!!!!!!!!!
tudtam én hogy nincs ilyen egyszerűen vége az éjszakának.
Nagyon tetszett Rob monológja, jókat nevetem rajta. És tetszik a rábeszélő képessége is. Kris igazán nehéz helyzetben van ha ellen akar állni neki.Várom nagyon a folytatást.
Puszi Orsi

Névtelen írta...

Hat mi lelte Robot? teljes megdobbenes ,nem hasznalta ki a lehetoseget? ez tettszik! De azert orultem hogy nem lett semmi az elso alkalom ures hazba jo ,azt tudjuk hogy Kris nagyon szeretne mar ,sot azt is hogy Rob is ,csak en Rob lelki allapotara leszek kivancsi,hogyan eli meg egy ** minden csajt megkapok**pasi mikor valami nagyon furcsa erzes keriti hatalmaba csak meg O sem erti mi az! fantasztikusat alkottal pusz Maja

B írta...

Szia Lillu!

Ez fura volt... őszintén kicsit szégyellem magam Kristen viselkedés miatt, szégyent hoz a nőkre, de komolyan. Ha elhatározza, hogy nem csinál többet ilyet meg olyat akkor tartsa is be, hacsak nem akarja átverni csori Robot mint pl. egy hajtépés, vagy tökön rúgás... úgy sokkal élvezetesebb és viccesebb lenne a dolog szerintem. Tom eddig az ellenkezőjét mondtam, de kicsit unom hogy az összes történetben a nők remegő lábbal és széttárt térdekkel esedeznek a pasiknak, ez uncsi már :/
Most rám jött ez a passzív, undok, idegbeteg hülye nap... áhh bocs! :D
Ez most enyhén szólva volt negatív jöjjön egy kis pozitív:
Tetszett! Főleg az a kirántom a kocsiból és halálra csókolóm jelenet jeee!!! :D
Robci kezd szerelembe esni :P Nagy trauma lesz neki mikor rájön előre látom xD kifog akadni az tuti :D Áhhh esküvő mikor lesz? Már mint Bradley-é? xD Lehet hogy írtad, de már nem emlékszem... :/ xD *bocsi*
Az utolsó mondat kurva nagy xD Biztos vok benne Rob szívesen kisegítené onnan Kristent haha xD Jaj a kövi részben azért rem lesz valami pörgés!
Öhhh, én kattoltam az elmegyre ( a jót is benyomtam ;D), a fent említett okok miatt, am semmi baj nem volt a fejivel, pláne az írás stílussal, nagyon jó volt, de ez a térdremegős kislányka aki oroszlánnak képzeli magát közben egy nyalakodós cicamica, most annyira nem jött be :/ Ne utálj!! Lécci!!!! *bocsiszemek*
Várom a folytatást!
És ezúton is szeretnél sok sikert kívánni a sulikezdéshez! Hajrá!
puszi♥

Nissy írta...

Szia!
:D Te jó Isten! Ez a rész... fantasztikus lett!!! :* Végre Rob kezd érezni valamit Kristen iránt! Ohh, de bírom ezt a részt: "Persze, hogy meztelen, talán te nagykabátban szoktál fürdeni?!" :D LOL! :X
Azt is le lehet venni, hogy ragaszkodik Krishez Rob, különben nem akarná annyira, hogy ő legyen az asszisztense.
Remélem hamarosan össze fognak jönni. S nem csak a történet végén!
Alig várom a kövit!
S sok sikert az idei tanévben! :X Nekem sajnos csak 12.én kezdődik a suli:(
xoxo
N.

u.i.: Csütörtökön jön a második része a Was it a Dream?-nek. Remélem ezen a blogon is meg fogsz tisztelni a jelenléteddel, és a megjegyzéseddel!

Milli írta...

Szia!

Ismét egy eszméletlen fejezet, egy eszméletlenül jó írótól! Alig várom a folytatást! :)

Névtelen írta...

Ilyenkor mondom azt,hogy még még még....ezt sosem lehet megunni.Mindig csak olvasnám tovább és tovább és tovább!!
Köszönjük az új részt,nagyon klassz lett!!
szia
a.n

Mia írta...

Szia Lillu!:)

Szóóval....sajnálom, hogy eddig lusta voltam lejjebb jönni, és írni egy rendes komit, pedig már az első rész óta olvaslak. Állandóan kutyafuttában olvasom a részeket, de most végre van időm bőven úgyhogy írok végre egy normális véleményt:))

Tehát: Egyszerűen imádom az írás stílusodat! Laza mégis összeszedett, és nem csapongnak a gondolatok, mint ahogyan az néhány másik írónál tapasztaltam. Rutin szerűen kutatok ilyen blogok után, mint a tiéd, de manapság sajnos egyre több olvashatatlan blogot talál az ember, ezért szépen hűségesen maradok az ilyen kincseknél, mint ez a fanfic.:)

Ez a fejezet....azt hiszem a 6 közül eddig a legjobb!:) A fürdős résznél szinte magamba szippantottam a sorokat, mint valami ,,sorszívó-porszívó" :DD
"Ó, fejezd már be Kristen! Persze, hogy meztelen, talán te nagykabátban szoktál fürdeni?!"- ennél jót röhögtem :DD És bizony-bizony Robcinak lassan muszáj lesz belátnia, hogy Kris alaposan elcsavarta a fejét:P
Na meg persze az autózás áááh :DD Kíváncsi vagyok mit gondolt Rob, mikor Kris bejelentette, hogy felmond:D Habár a ,,kirántalak a kocsiból, és egy mindet elsöprő csókkal bizonyítom, hogy neked itt a helyed" dologból ítélve nem nehéz kitalálni mik járhattak abban az édes fejében:P

Mindent összevetve imááádom ezt a törit;)
Ó, és sok sikert a sulihoz;))

Tűkön ülve várom a frisst!
Puszillak!
Mia;)

Kitti írta...

Jajj, Lillucim!!! :)
Ez valami leírhatatlanul jól sikerült!!!!
IMÁDOM!!!! Mondjuk nem is értem min lepődtem meg, hisz mindig ilyen remekművekkel lepsz meg Minket!!! :)
Annyira tetszett!!
Hát az a bizonyos fürdőszobás jelenet meg... Áhh! Szóhoz sem jutok!!! Nagyon jókat nevettem, mikor Kris azon elmélkedett, hogy Rob-on nincs ruha... :D Mondhatnám, hogy meglepődtem azon, hogy Rob nem élt a lehetőséggel, de ez nem lenne igaz!! :) Hisz ő egy olyan pasi, akinek kihívás kell! Ne ám már csak azért kapja meg a kiszemelt lányt, mert az úgy akarja!! IMÁDOM azt a furfangos Agyadat!!!!!! Mindig tudod hol kell leállni, úgy, hogy az izgalom megmaradjon az olvasóban!! KOMOLYAN mondom, NAGYON TETSZETT!!! :)
Azt is imádtam, ahogy a mi kis "nőcsábászunk" a szobájában próbált egyről, a kettőre jutni a gondolataival!!! :)
Ha így folytatom tovább, akkor minden egyes jelenethez dicshimnuszt fogok zengeni!!!
Annyira tökéletesre sikerült ez a fejezet is!!!
Egyszerűen nem találok benne olyan részt, ami ne illene ide!!!
Még az is tetszett, hogy Kris kötötte az apja nyakkendőjét! :) Megbolondultam?? :) Nem hinném!! :D
IMÁDTAM minden sort!!! Azt is, ahogy Rob kávét akart tölteni Krisnek, meg azt is, ahogy a kocsiból kiszállva meggyőzte róla,n hogy nehogy fel merjen mondani!!! :D
Szerintem így volt Tökéletes!! Nagyon GRATULÁLOK!!!! :)
Én nem javítanék semmin!!! Hacsak nem a hosszúságán!! :) Bár Te tudod a legjobban, Lillucim, hogy ezt nem elégedetlenségből írom, hanem Imádatból!!! Hiába!! Függő vagyok, egy függőnek pedig nincs olyan, hogy elég!! Bármennyire is varázsolják el, remekebbnél, remekebb fejezetekkel!! :)
Remélem a hosszúságot illetően nem hallgatsz rám, mert akkor pikk-pakk a végére érnénk!!!
Így tökéletes!!! IMÁDLAK!!!
És nagyon köszönöm, hogy írsz nekünk, és olvashatunk!!! Te vagy a legjobb!!! Nekem biztosan!!!! :) Gratulálok!!!
És alig várom a folytatást!!!
Biztos vagyok benne,hogy eztán sem okozol nekünk csalódást!!!! Nekem nem is tudnál (csak, ha abba hagynád, azt pedig remélem nem fogod!!)!!! Tényleg Te vagy a legjobb!!!
Nem tudsz csalódást okozni Nekem!! IMÁDLAK!!!!
Puszillak, és csak ügyesen a suliban!!! :)

Névtelen írta...

Szia!
Nagyon tetszett a feji!!! IMÁDTAM!!! :D
Látom, Robci aztán tényleg kezd egy kicsit meginogni, Kris pedig egyre inkább elcsábul, ha Rob a képbe kerül...
Nagyon tetszett az a rész, mikor a fürdőszobai hot kis incidens után Rob "kissé romokban heverő mivoltát" próbálta buzdítgatni! Nem semmi... :D
Azon viszont csodálkozok, hogy annak ellenére, hogy mindkettejüket mardossa a vágyakozás, még semmilyen módon nem próbáltak meg könnyíteni magukon... pedig példának okáért Kris-re már szerintem nagyon is ráférne! XD
De mindegy is, mert minél inkább húzzák egymást, annál nagyobbat fog szólni, ha végre beadják a derekukat! Amit mellesleg már alig várok!
Nagyon várom már a folytatást!
Puszi: Reni :)

Ui.: A http://reni-twilight-fanfic.blogspot.com/ oldalamon pedig, ha érdekel, van egy kis meglepim számodra... :)

Candy D. írta...

Szia Lilluci!

Ahw...wwwwwwwwwwwwwíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Bevallom ez az eddigi fejezetek csúcs fejezetje volt. Az brutálisan 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000%
S már érzem a zsigereimben, hogy ez még csak egy kisebb fajta ízelítő volt abból, amit te még itt tartokatsz nekünk. Nem is te lennél, ha ez nem így lenne.
Előre bocsi a trágár szavakért...

Azt a jó édes basszus kulcsot... hogy a rohadt életbe lehetett Rob ekkor segg a fürdőszobai jelenetnél?! S Kris? Ááá.... nem is csodálom, szegény Rob meg gondolatlanul cselekedett a fürdőszobában. Azért Kris is elég szemét volt, hogy Rob kedveskedni próbált reggeli közben... ő meg flegmásan odaszólt neki... jó meg értem őt is már amennyire meglehet... de ha egyszer tudja hogy nem tudd ellenállni Robnak, akkor mért csinálja ezt? Jó Rob sem egy ártatlan angyalka.... de ezt tudja Kris is...

S annak az oka, mikor Rob a fürdőszobai jelenetet maga fejezte be... az szerintem egy fajta ösztön lehetett... mely arra sarkalta, hogy nem így kell megtörténnie annak, hogy ő és Kris eggyé váljanak. Ez egy fajta sejtés.. de lehet hogy rossz... nem tudom... vagy... vagy sem... majd kiderül...

Kíváncsian várom a további fejezeteidet... mert baromira felkorbácsoltad az agytekervényeimet... és a további extrém részekkel való kíváncsiságomat ...

Puszi
Dóry

UI: Nos, csak sikerült most is belecsempésznem az időmbe, hogy eltudjam olvasni a frisst, s hogy komizhassam is. :-)

Kata írta...

Annyira imádom ezt a törit főleg ahogy te leírod :D
Erre a fejire én nem is találok szavakat. Csak, hogy nagyon jó és tökéletes feji xd :D

Lizzyke írta...

Szia :D megint :)

Asszem a lényeget már elmondtam verébtárs, de le is írom.
Imádom ezt a Robot, nem mellesleg elnézve nemcsak én hanem Kristen is :D De ki hibáztatja ezért?
Azért kíváncsian várom amit mondtál, hogy megtudjuk Rob miért is állította le a fürdőben.
Na hát az volt az egyetlen amire nem számítottam, főleg azután, hogy ő akarja annyira Kristent.
Ahogy ő mondta itt volt a lehetőség, de elbaltázta.
Viszont, tuti lesznek még, legalábbis remélem hasonló khmm jó kis szituk :D

És vágom, hogy Rob ilyen. Ez oké is, nagyon bejön. De egy kicsit sem lesz romantikus? Kíváncsi vagyok mi lesz a vége ennek ha Rob végig ilyen marad.
De biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen megoldód, és mi is imádni fogjuk, és remélem Robék is egymást :)

A számot köszi (L), imádlak, a fejlit/fejliket is, csak teljen gyorsan és kapjuk a kövit :)

Millió pusszantás verebem ♥

valtina írta...

Szia!
Fhuu nagyon jó lett ez a fejezet.
Nekem nagyon tetszik a történet, egészen más mint amiket olvastam eddig, de nagyon jó! :D
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége kettöjül között, de van egy olyan sejtésem, hogy csak jó sülhet ki belölle.:-)
Várom nagyon a folytatást.
Puszi :-)
Nagyon ügyi vagy, :D

Andi írta...

Szia csajszi :)

Hát Kris elég hogy is mondjam skrizó de komolyan én megértem, hogy nem tud ellenállni Robnak mert ki az a hülye aki ellen akarna egyáltalán állni, de legyen már kicsit határozottabb. :D hiszen 100 szor eldönti hogy nem enged Robnak akkor legalább egyszer próbálja ellökni és ne csókoljon vissza egyből hogy Rob ne legyen ennyire magabiztos :D én Kris helyében kicsit magabiztosabb lennék vagy ami még sokkal de sokkal jobb lenne ha végre szexelnénke igen SZEXET AKARUNK SZEXET AKARUNK SZEXET AKARUNK szóval jöhetne már a sok felizgatás után az akció ;) egyébként imádtam és Rob basszus mint művelt ez a fürdőbe ok én azt is vágom, hogy kezd valamit érezni és ettől meg betojt de most komolyan ha valakit ennyire felhúznak mint ezek egymást akkor most hogy bírnak leállni én nem bírnék de lehet hogy nimfo vagyok azért na mindegy ez lényegtelen. A lényeg hogy IMÁDTAM és várom a kövit nagyon nagyon nagyon
Puszi és legyél rossssssz.
Andi

Rosella írta...

Húha, ez a fejezet teljesen felpörgetett, így háromnegyed tizenkettő fele... pedig úgy terveztem, hogy megyek aludni...
Amúgy szia!:)
Igazság szerint, még a vérnyomásom is magasabb lett, mialatt téged olvastalak! Ez a fejezet olyan forró volt, hogy fú! Egy srácot leoltottam azért msnen, mert olvasás közben zavarni mert... megszakítás nélkül akartam olvasni...:D
Imádom ezt a vad, csintalan Robcit! Kristen pedig olyan kis gyenge! Én a helyében pofon vágtam volna Robot- na jó, könnyű azt mondani... Ha egy életnagyságú Robot kapnék, biztos hogy nem pofoznám fel, akármit is mond...:)
tetszett a fejezet, komolyan. Vérpezsdítő.- talán ez a kifejező szó erre a fejezetre. Komolyan azt skandáltam magamra, hogy "hajrá Rob, vágd gerincre a csajt!", pedig általában nem vagyok ennyire nyers...ezt hozta ki belőlem a fejezet! :)
Várom (de tényleg nagyon-nagyon) a következő részt! *-* :DD

Névtelen írta...

Szia!
áááhh Rob nagyon kétségbe volt esve h elbaszta..:DD tetszett a végén az a kocsibol kirángatos jelenet..de a fürdőszobai is..:P
Lehet hogy Kris most ezért nehezebben fogja adni magát..:DD Hát Rob megdolgozik érte az is biztos..:DD De várom már az első éjszakájukat is..:DD
nagyon szuper lett várom a kövit *.*
pusz
Dorszíí

Szandra írta...

Szia!
OMG! Nem gondoltam volna hogy Rob nem használja ki a helyzetet. Le sem tagadhatná hogy érez valamit Kris iránt.
A kocsiból kirángatós jelenet hatalmas volt. Rob ügyesen meggyőzte Krist hogy maradjon az asszisztense. XD
Várom a folytatást!

Laura írta...

Szia Lilluci!
Nem rég találtam rád, de hát ez valami **va jóóóóóóóóóó!!! Basszus, ez Rob eszméletlen! Ez a hatalmas egoizmusa, na meg a tisztességtelen eszközök, amikkel játszik! :D KIRÁLY!!!! Pedig én nem vagyok Robstenes, de ez tényleg rohadt jóó!! :D Azért látom már Robnál megmutatkoznak a tünetek, szóval jó úton halad :D Kristent megértem, mondjuk én meg sem próbálnék ellenállni Robnak! :D Tegyen velem, amit akar! :D:D
Ááááá, nagyon várom a frisst!!!!!!!!
Pussz♥
Laura

Névtelen írta...

Szia!
Ez baromi jó lett. Imádtam.
Nagyon beindult a macska-egér játék. Hol Kris hergeli Robot, hol Rob Krist. Nagyon jól szórakozok a kis játékukon.
Tényleg furi, hogy Rob nem kapott az alkalmon a fürdőben. Csak nem kezd ráébredni, hogy Kris neki esetleg többet is jelenthet egy gyors numeránál? Valahogy nagyon úgy tűnik a dolog.
Csak nem kezd megpuhulni a kemény fiú?
Jó volt az út melletti jelenet is. Jó meggyőző képessége van Robnak. :)
Nagyon-nagyon várom a teljes 7. fejit.
Ágika

zeno írta...

Az a fürdős jelenet nagyon nagy volt!Gondolom Rob direkt húzta kukkoló Kris fejét,nagy lazán elkérte a törölközőt,s mikor már végre levegőt kaphatott volna kris,akkor meg szenvedélyesen megcsókolta...és Rob barátunk nem használta ki az alkalmat?Igencsak összezavarhatta Kris az érzelmeit,ha a "hidegfejű macsó" visszavonulót fújt... Nagyon bírom ahogy húzzák egymás fejét...és Rob csak nem bírta ki,hogy Kris megjátssza a megközelíthetetlent...a szenvedély,a vágy és a düh keverékének meg ennek a szédítő csábítónak csak nem tud kris sem ellenállni...de gyanítom a harc azért folytatódik...
csao zeno