2011. november 19., szombat

My life would suck without you - 15. rész


Sziasztok!!

Nagyon, de nagyon sajnálom, amiért ennyit kellett várnotok a frissre!!
Mivel megérdemlitek, hogy tudjátok a kimaradásom okát, ezért elárulom nektek.
Nővérem pontosan egy hét múlva elmegy Ausztriába dolgozni, és csak tavasszal jön haza.
Ezért nem tudtam írni, mivel szerettem volna vele minél több időt eltölteni.
Remélem ezt megértitek, bár tudom, hogy nem jó kifogás. :/
Viszont iszonyatosan köszönöm a sok szép komit, amit az előző fejihez írtatok!! (L)
Ehhez a részhez csak annyit, hogy nem volt ma erőm megírni a FŐ momentumot, szóval elég lapos és...hagyjuk.
Jó olvasást!

Lilluci

U.i: beszámolókat kérek a BD-ről, persze csak SPOILER-esen, mert van, aki még nem látta, úgyhogy legyünk rájuk tekintettel! :)
Köszi.
Kaptok egy kis ízelítőt a filmből zeneileg ;)
(Ez a film kibaszott jó lett, de erről majd később)





Tizenöt

/Robert/

Nem kis mennyiségű hideg vízre volt ahhoz szükségem, hogy lelohasszam a vágyamat. Mit meg nem mertünk tenni ennyi ember szeme láttára! Elképesztő, és egyben izgató is. Persze én nem arra izgulok, ha több ezer ember nézi, amint valakivel épp szexelek, erről szó sincs, csupán izgató, hogy ennyire vágyunk már egymásra. Ha ez folytatódik, legközelebb a szülei szeme láttára fogjuk egymást leteperni. Eddig azonban nem hagyhatom fajulni a - mára már igen csak elszabadult - dolgokat. Megbeszéltük, hogy nem zárkózunk el a testiség elől, mégse jutunk egyről a kettőre. Ezért döntöttem. Ha a döntésem azzal jár, hogy munkanélkülivé váljak, hát vállalom. Viszont azt az icuri-picuri kis tényt nem hanyagolhatom el, hogy bevalljam neki a tegnap esti kis botlásomat. Addig nem léphetünk még egy fokozatot, amíg ezt meg nem tárgyaltuk.
Hányingerem támad a puszta emlékfoszlányoktól. Hihetetlen, hogy képes voltam régebben szemrebbenés nélkül lefeküdni Megannal. Élveztem persze, hisz pasi vagyok, ez az egyik lételemem, de tegnap valami mégse klappolt. Hozzáérni se tudtam, olyannyira taszított. Áradt belőle a pacsuli szag, holott azt a parfümöt még én vásároltam neki. Hm, érdekes milyen kis idő alatt képes 180°-os fordulatot venni az ember.
Megan olyan nő, akit tényleg csak a szex miatt tűr meg maga mellett az ember. Gonoszság vagy sem ilyet mondani, de ez a szomorú igazság. Egy épeszű gondolata sincs, ha megszólal csak badarság tud kijönni azon a túltöltött száján, az illendőség hiányáról pedig már szót se ejtsünk. Csoda, ha egy olyan lány után, mint Kristen, aki maga a megtestesült jóság és ész, nem kértem műcica Meganból? Pedig elhihetitek, hogy célegyenesben voltam, de a lelkiismeretem nem engedte, hogy ilyen csúnyán elbánjak Kristennel. Nem ezt érdemli, főleg nem tőlem, akiben így is alig bízik meg. Minek kockáztassam a meglévő pozíciómat egy hülye lotyó, olcsó kis zsaroló trükkje miatt?
Megannak is megmondtam, hogy inkább vállalom azt, hogy Tim mindent megtudjon, s ezáltal kiközösítsen engem és – undorító módon – a lányát, mintsem, hogy Kristen egy életre megutáljon. Terveim vannak még vele, ezért se hagyhattam, hogy legyőzzön egy ostoba nőszemély. Persze Megan bosszút esküdött ellenünk, ami nála egyenlő a blöffel. Hogy tudna keresztbe tenni nekünk? Ugyan, egy ilyen műnőnek semmi esélye velünk szemben!
Ezt szépen elmesélem Kristennek is, aki reményeim szerint el fogja hinni, hogy nem történt köztünk semmi. Nyugi öregem, megérti! – nyugtattam magam.

Miután sikeresen lehűtöttem magam, felöltöztem, s elindultam a kocsimhoz. Az odáig vezető úton elterveztem az egész estét, amit Kristennel együtt szeretnék tölteni. Itt az ideje, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie. A lehető leggyengédebb énemet kell előkuporgatnom, ha azt szeretném, hogy hosszútávra tervezzen velem. Eddig nem bírt nagy jelentőséggel számomra a szex. Mindig volt kivel lefeküdnöm, de a nők nagy részére nem is emlékszem. Jó volt velük, mindig megadták azt, amire vágytam, és én is viszonoztam a kedvességüket, de nem bántam velük gyengéden, se szeretettel. Ők csak azért voltak, hogy enyhítsenek a kínzó vágyakozásomon. Kristent viszont nagyon is kedvelem, sőt, talán ez már több is, mint szimpla szimpátia. Ma van az a nap, mikor végre szóban és tettekben tudom kifejezni mindazt, amit felébresztett bennem.
27 évesen itt volt az ideje végre megkomolyodnom. Apám és Bradley folyton hangoztatták, hogy kéne már egy komoly barátnő, de én mindezidáig csak hárítottam őket, mondván, nekem nem kell senki olyan, aki csak azért van velem, mert híres vagyok. Ne ezt lássák bennem, hanem a valódi énemet. Azt, aki legbelül retteg attól, hogy elhagyják. Olyan férfi vagyok, aki ha egyszer szerelembe esik, akkor onnantól nincs menekvés. Szívemet, lelkemet beleadom, de néha sajnos ez sem elég. Mivel eddig elzárkóztam ettől az érzéstől, nem kaptam se jó, se rossz visszajelzéseket, de most kifejezetten élvezem ezt a földöntúli boldogságot, amit Kristen jelenlétében érzek.
Nyálas lennék? Igen, nagyon is az vagyok, de hölgyeim, ezt maguk művelik velünk, szegény rókákkal. Magukra vessenek, ha kissé szentimentálisakká válunk a szerelem hatására.
Semmi és senki nem fogja tudni megakadályozni, hogy ma végre egyek legyünk Kristennel! Se a begyöpösödött szülei, se Megan visszataszító hadművelete, se senki ezen a Föld nevezetű bolygón.
Meglepetésemre Kristen még nem tartózkodott az autónál. Fura, mivel én vagy 20 perccel később végeztem, mint ő, és utána még ott volt az a közel egy órás hideg zuhany. Nekitámaszkodtam az autó oldalának, előhúztam a zsebemből egy szál cigarettát, majd szépen elkezdtem szívni. Ez így ment mindaddig, míg teljesen kiürült a doboz. Kezdett különös lenni a helyzet.
Biztos, hogy itt van még, mivel együtt jöttünk, ezért feltételezem, együtt is fogunk távozni. Talán Caren tartóztatja fel. Lehet, hogy akkora benyomást tett a rendezőnőre, hogy ő még egy szerepajánlatot kínál neki. Bárki is akadályozza, a pokolra vele!
Kezdtem hülyén érezni magam, hogy csak úgy támasztom a kocsit, ezért visszamentem az épületbe. A folyosón összetalálkoztam az egyik asszisztenssel, aki készséggel útbaigazított. Végigrohantam a kihalt folyosókon, mígnem megérkeztem oda, ahol elvileg Kristen készülődik. Határozottan bekopogtam, de nem jött válasz. Még egyszer megismételtem ezt, csakhogy most már hangosan is közöltem a kilétemet.
- Kristen, Rob vagyok. Odabent vagy? – érdeklődtem, s rátapadtam az ajtóra. Halk neszezést hallottam ugyan bentről, de ezen kívül síri csend honolt. – Kristen? – szólítottam meg újfent. Erre kinyílt a vastag faajtó, ahonnan kisírt szemekkel lépett el mellettem Kristen. Szó szerint félretolt az útjából, úgy haladt el mellettem. Azonnal sarkon fordultam és próbáltam vele tartani a gyors iramot.
- Kristen, várj! – ragadtam meg a karját, s gyengéden visszarántottam. Nagyon rosszul nézett ki, s én tudni akartam rossz hangulatának kiváltó okát.
- Engedj el! – rángatózott a kezeim között. Dühös tekintete meglepett. Kiakadt, amiért elvesztettem a fejemet a fürdőben? De hát ő is benne volt, ez nem csak az én saram.
- Elmondanád mi történt? – érdeklődtem szelíd hangon. Ekkora, ha lehetséges még zabosabb lett, mint volt.
- Ez aranyos. Talán ezt a kérdést én tehetném fel neked, nem? – harcias kiállása ellentmondott elgyötört arcának. Nem tudtam pontosan mit vár el tőlem, ezért a számomra legelfogadhatóbbat mondtam.
- Oltári nagy barom voltam az előbb! Sajnálom, hogy nem tudtam kontrollálni magam - kértem elnézést. Azt hittem ettől megnyugszik és elfelejtődik az egész ügy, de nem így lett. Hangosan nevetni kezdett, ami rémisztő volt.
- Bazi vicces ember vagy, mondták már? – azzal fogta magát és fejcsóválva, könnyes szemmel hátat fordított nekem és újra elindult kifele. Elkapott a harci ideg, mert a következő pillanatban nekiszorítottam őt a hideg falnak, s kényszerítettem, hogy belenézzen a szemeimbe. Riadalom futott át az arcán, ahogy megfogtam. Nem állt szándékomban bántani, és nem is tettem, mivel alig értem hozzá.
- És most szépen elmondod, hogy mi a franc bajod van valójában! – szólítottam fel.
- Elfelejted, hogy én nem az egyik cafkád vagyok, akit csak úgy utasítgathatsz! – csillant meg a megvetés a szemeiben. Elkerekedtek a szemeim, a szám is tátva maradt a megdöbbenéstől. Mi az ördög?!
- Nem értem… - kezdtem volna, de ő nem hagyta, hogy befejezzem.
- Egy képmutató, mocskos féreg vagy Rob! – sziszegte. – Eljátszod, hogy kedvelsz, miközben mást dugsz titokban – üvöltötte. Értetlenül néztem őt, mivel egy árva szavát sem értettem. Kit dugok titokban? Mi van?
- Kristen, én nem tudom, hogy… - megint nem hagyott szót nekem.
- Persze, te soha semmivel nem vagy tisztában. Most jön a szívszorító szöveg, hogy te soha nem tennél ilyet, az rég volt, és miegymás, csakhogy átlátok rajtad. A vér nem válik vízzé, kedves Robert – mosolygott rám cinikusan, miközben ömlött a szeméből a könny. – Tudok rólad és Meganról. Nem kell többé megjátszanod magad előttem.
- Megan? Hogy jön ő… - most én nem fejeztem be. Mégis beváltotta a fenyegetését és megpróbál minket szétválasztani? – Semmi sincs köztünk – próbáltam őt meggyőzni, de látszott rajta, hogy már elkönyvelt engem, mint vétkes.
- Szarul hazudsz, én pedig vagyok olyan ostoba, hogy minden szavadat elhiszem. De többé nem leszek a kis játékszered Rob – ellökött magától, én pedig meg se próbáltam őt marasztalni. – Nem kell aggódnod, könnyűszerrel ki tudlak tépni a szívemből – forgatta meg bennem a nagy kést.
- Kristen! – a neve hallatán megtorpant, de nem fordult vissza hozzám. Így is jó. – Nem történt semmi, én…nem bírtam megtenni. Nem várhatom el, hogy ezt megbocsásd, csak arra kérlek, hogy ne gyűlölj – mondtam neki.
Végre rám nézett, de ez a nézés rosszabb volt, mintha szembeköpött volna. Semmi érzelem nem ült ki az arcára, csak nézett halálsápadtan.
- Nem gyűlöllek, Rob. Nem érzek irántad semmit….az égvilágon semmit – ismételte meg síri hangon. A lehető legrosszabbat mondta, amit csak lehet. A gyűlölet legalább egy érzelem, még ha negatív is, de a semminél azért jóval több. Nekem azonban itt maradt a nagy üresség. Ettől féltem. Túlságosan beleéltem magam, hogy végre valakit közel érzek magamhoz, mire az az első bukkanó alkalmával, inkább kiszáll a játékból. Tudhattam volna, hogy ez a csoda is három napig fog tartani.
A saját két szememmel láttam, hogy miképp roppan bele egy ember a szerelmi csalódásba, s miképp próbálja a darabkáit összeszedni, s hogy ez soha nem sikerülhet neki, mivel a szíve megszűnt dobogni, ahogy a szeretett nő kilépett az ajtón. Ezért nem akartam én ezt! Fájt látnom apámat, aki mindig is erős és magabiztos volt, úgy, mint egy élő roncsot. Nem ivott, nem evett, csak feküdt az ágyában és kifele bámult az ablakon. Sokáig még rám nézni se tudott, mivel anyámra emlékeztettem. Aztán ez az állapot átcsapott a fékezhetetlen piálásba. Ivott reggel, ivott délben és ivott este is. Nem volt ugyanaz az ember többé. Állítása szerint ő mindent feláldozott anyámért, aki csak megjátszotta magát a jó élet reményében, s mikor kiderült, hogy apám nem tud olyanfajta luxus biztosítani, amire neki szüksége van, összecsomagolt és búcsú nélkül távozott az életünkből. Azóta meghalt számomra! Mindenkinek azt mesélem, hogy az anyám kiskoromban egy súlyos betegség következtében meghalt.
Apám csak a nagynénim – Bradley édesanyja – miatt nem lett alkoholista. Ő volt mellette ugyanis a nap 24 órájában. Én is próbáltam minden terhet levenni az édesapám válláról, így javarészt ennek köszönhetem az autóversenyzői karrieremet.
Hogy némileg több pénzhez jussunk, amíg apám nem volt képes teljes munkaidőben dolgozni, én a helyi gokart klubban segédkeztem, mint pályamunkás. Az ott dolgozók hamar meglátták rajtam, hogy odavagyok ezért a sportért, így lehetőséget adtak, hogy kipróbáljam magam. Gyorsan megtanultam az alapokat, s ezután egyre többet és többet akartam. Törtettem, hogy én legyek a legjobb, s egyhamar így is lett. Nem mással jártam egy gokart klubba, mint Jenson Buttonnal. Mindketten őstehetségnek számítottunk, s idővel elözönlöttek minket jobbnál jobb ajánlatokkal. Mindketten mentünk a magunk útján. Ő a Forma-1et választotta, míg én a Nascar mellett tettem le a voksom. Ez együtt járt azzal, hogy el kellett hagynom a szülőföldemet. Elköltöztem Angliából, s immár 5 éve élek Amerikában. Apám hála Istennek teljesen rendbe jött, szinte ő volt az, aki rugdosott, hogy fogadjam el a tesztpilótai lehetőséget a Nascar uralkodó csapatánál. Nehéz szívvel ugyan, de beleegyeztem, és azóta itt élek.
Mindenki bátran mondhatná, hogy ezek után miért sír a szám, hisz mindenem megvan. Én nekik csak annyit üzennék: szart se tudnak az egyedüllétről, az attól való rettegéstől, hogy nem lesz senki, aki magát az embert szereti, csupán a hírnevét. Láttam mit képes tenni a szerelem az emberrel, láttam vért izzadva küzdeni azt a személyt, aki megrendíthetetlen volt. És most én is itt vagyok…egyedül.
Talán ezzel a sors akar üzenni nekem. Talán azt kívánja, hogy játsszam tovább egyedül a játékot, úgy, ahogy eddig tettem. Nekem mindössze ez rendeltetett!

/Kristen/

Üresség. Ezt éreztem, ez voltam belül. Kitépték, és megtépázták a szívemet. Még egyszer megjártam, még egyszer meghaltam. Klassz! Rajtam kívül nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy év alatt két férfinak is sikerült palira vennie.
Az Alexszel való szakításom is kínkeserves volt, de a Robhoz fűződő viszonyom valamivel mélyebb volt, ezért ez a szakítás – már ha lehet annak nevezni – jobban megviselt. Szinte égeti a bensőmet az a szorító, elviselhetetlen érzés. A torkomat, mintha fojtogatnák, s szüntelenül csak sírok. Ez így volt korábban is, de most legszívesebben meghalnék bánatomban.
Tudom, csak magamra vethetek, amiért hagytam magam elcsábítani, holott tisztában voltam azzal, hogy Rob egy aljas szívtipró. Mégis elhittem, hogy irántam másképp érez. Ostoba, ostoba, ostoba! Nézd meg, hogy hova jutottál a jóhiszeműséged miatt! Fene rossz emberismerő vagyok, ez most is kiderült.
A legfájóbb pedig az, hogy meg se próbálta megmagyarázni a dolgokat. Legalább egy csepp megbánást tanúsított volna, de nem, őméltósága még erre sem képes. Szegény csaj, majd megoldja, nem számít, hogy padlóra küldtem. Neki a legkönnyebb, egy újabb problémás csaj kihúzva a listáról. Van még annyi tartaléka, hogy az én hiányomat meg se fogja érezni.
Á, mit művelek? Megpróbálom besarazni őt magam előtt, miközben tudom, hogy ő volt a kivételes személy számomra.
Ez van, így jártam! Megint.

Hazaérve nem volt más vágyam, mint egy jó forró fürdő. Az elképzelés kitűnő volt, ám még a kivitelezésig sem jutottam el.
- Hogy-hogy ilyen korán hazaértél? – kérdezte szemrehányóan apa. Nem volt kedvem vele traccs partizni, de tudtam, hogy nem slisszolhatok csak úgy el.
- Vége a forgatásnak – mondtam, s indultam volna fel, de nem engedett.
- Milyen volt? – érdeklődött kíváncsian. Avassam be a részletekbe, hogy kiszúrjak Robbal? Ha apám tudomást szerez arról, hogy milyen intim viszonyba keveredtünk, biztos Rob kirúgása. Nem, nem vagyok gonosz! Attól függetlenül, hogy Rob egy aljas szemét, még egy nagyszerű pilóta is. Nem venném a lelkemre, ha miattam kéne megválnia a csapattól.
- Szuper – erőltettem magamra egy mosolyt.
- Ennek igazán örülök.
- Apa? – állítottam most én meg. Nem akartam tovább húzni az időt. Itt volt az ideje lépnem, főleg addig, míg jó kedve van.
- Tessék?
- Szeretném, ha megírnád a felmondásomat – hadartam pirultan.
- Fel akarsz mondani? Mégis miért? – méregetett, mint aki mindent pontosan tud.
- Nem való nekem ez a munka, és különben sem jövök ki jól Robbal – magyaráztam.
- Azt hittem jól megvagytok.
- Nos, nem. Ki nem állhatom a pökhendi stílusát – fintorogtam, hogy hatásosabb legyen a kis bemutatóm. Ez a reklámfilm felébresztette a szunnyadó színésznőt, aki bennem lakozik.
- Értem. Holnap első dolgom lesz megírni – bólintott. Látszott, hogy megkönnyebbül, amiért nem neki kell cselekedni ez ügyben.
- Nem lehetne még ma? Holnap el akarom vinni hozzá – mondtam. Személyesen akartam átadni neki a felmondásom, kíváncsi vagyok az arcára, ahogy megtudja, mostantól semmi közünk egymáshoz. Ezzel végérvényesen megszüntetek minden kapcsolatot kettőnk között.
- Meglátom, mit tehetek – azzal fogta magát és visszavonult a dolgozószobájába.
Ezzel a történet véget ér…

/Robert/

Bevittem még vagy egy tucat deszkát a nappaliba.
Épp ma kell ennek is történnie! Ma, amikor elhatároztam, hogy kirúgok a hámból, és megpróbálok elfelejteni mindent. De a természet ilyenkor is közbeszól, nehogy véletlenül is jól érezzem magam a bőrömben.
Elkezdtem bedeszkázni az ablakokat, majd kihordtam a nappaliba sok ezer gyertyát, felkészülve az áramkimaradásra, ami ilyenkor igen csak megszokott.
Javában pakolásztam, mikor a csengő éles hanggal megszólalt. Eme kedves látogatóm még épp idejében érkezett, hogy fogadni tudjam.
Leraktam a kezemből a kalapácsot, s mocskosan – merthogy a fa húrcibálás, és deszkázás közepette eléggé összekoszoltam magam – indultam el ajtót nyitni.
Ahogy kitárult előttem az ajtó, azt hittem már most piás vagyok, holott még egy kortyot sem ittam aznap.
Hogy-hogy eljött hozzám? Miért pont ma? Talán megbánta, hogy alaptalanul vádaskodott? Nem. Ahogy rám nézett, tudtam, hogy még mindig én vagyok számára a föld legundorítóbb teremtménye. Semmitmondó arcát látva megsemmisültem.
- Csak ezt akartam átadni neked – nyújtott felém egy fehér lapot. Nem kellett különösebben nagy koponyának lennem, hogy tudjam, felmond. Nem nyúltam a papír után. Inkább kitártam előtte az ajtót, ezzel is próbálva kicsivel tovább marasztalni őt. Bizonytalanul belépett a lakásomba, s elment egészen a nappali közepéig. Én még mindig az ajtóban állva bámultam utána. – Aláírod, és azzal mindennek vége – közölte síri hangon, ám a hangjában felfedezni véltem a zavarodottságot. Azt próbálja mutatni, hogy minden rendben van vele, és, hogy ezzel a felmondással minden probléma megszűnik köztünk, csakhogy nem számol azzal a ténnyel, hogy az enyém a döntő szó.
- Egy pillanat, előbb még van egy kis dolgom – válaszoltam neki. Vállat vonva kényelembe helyezte magát a kanapén.
Tudom, hogy egy utolsó szemétláda vagyok, de akkor is meg kellett lépnem a következőt. Felvettem a földről a kalapácsot, majd három hatalmas deszkát kezdtem nekiszögelni az ajtónak.
- Mégis mi a jó büdös francot művelsz?! – ugrott fel a helyéről kétségbeesetten, mégis zabosan. Egy élmény ilyennek látni.
- Elszigetelem magunkat Katrina elől – válaszoltam egyszerűen. Gyilkos indulat csillant meg a szemeiben, és erőszakkal próbálta meg kitépni a kezemből a kalapácsot, persze sikertelenül.
- Nevetséges, hogy ilyen módszerrel akarod távol tartani a nődet – horkant fel cinikusan. Majdnem hangosan felnevettem erre.
- Miről beszélsz?
- Katrináról. Gondolom valami magas orosz, a nevéből ítélve legalább is – fintorgott.
- Hát, tekintélyt parancsoló az már biztos – játszottam tovább vele. Tényleg nem esik le neki semmi?
- Klassz, ennek igazán örülök! De nem lenne egyszerűbb telefonon közölni vele, hogy ma ne jöjjön? Mi értelme, hogy bedeszkázod magadat és engem? – kérdezte értetlenül.
- Látom nem érted… - sóhajtottam. Ideje volt beavatnom őt. – Katrina nem egy nő, vagyis az, de nem olyan értelemben, ahogyan te gondolod.
- Rob, kérlek! Engem igazán nem zavar, hogy kivel vagy együtt. Tényleg! Csak engedj ki innen, aztán azt kezdesz ezzel a Katrinával, amit csak akarsz – próbálta jókedvűen előadni magát, de én átláttam rajta.
- Pokoli rosszul hazudsz – csóváltam a fejem. – Katrina az istenverte vihar neve, nem pedig egy szeretőmé! – válaszoltam neki feldúltan. Egy pillanatra hátrahőkölt, majd ugyanolyan dacosan beszélt velem, mint a legelején.
- Lehet, hogy ez a többi agyatlannál bejött, de nálam rossz fát tettél a tűzre! Írd alá ezt az átkozott papírt, és felejtsük el egymást egy életre! – hadonászott előttem a kezeivel.
- Leállítanád magad? – ragadtam meg a kezeit, s amilyen közel csak tudtam magamhoz szorítottam. Az akaratával próbált ellenállni nekem, de a teste más mondott, mint az esze. – Nem hazudok neked. Sosem tettem – mondtam neki fojtott hangon, ugyanis kellemes illata beitta magát az elmémbe, ezzel megrészegítve engem.
- Hagyj elmenni, kérlek! – könyörgött. Lenézve rá, láttam rajta, hogy reszket és fél. Nem tőlem félt, hanem attól, hogy újra megbántom.
- Miért nem hiszel nekem Kristen?
- Szeretnék, de képtelen vagyok…te…te…nem akarhatsz engem – hajtotta le a fejét.
- Mi az, hogy nem akarhatlak? Talán valaki felesége vagy, hogy tiltott együtt lennünk? – érdeklődtem, mivel nem igazán volt világos számomra, miért ne akarhatnám.
- Nem, dehogy! – tiltakozott egyből.
- Akkor?
- Nézz magadra, aztán meg rám. Ez…kész abszurdum – újbóli kapálózásba kezdett, és most hagytam is, hogy kibontakozzon a karjaimból. – Nem akarhatsz velem lenni, egy olyan nő után, mint Megan. Ez teljes képtelenség.
Valahogy a nőknél mindig minden probléma forrása a szépséghez vezethető vissza. Egyiknek sincs kellő önbizalma. Vagyis inkább pontosítanék, a kellő nőnek sosincs elegendő önbizalma. Folyton ez a megfelelési kényszer, holott mindegyikük szép a maga nemében. Sejthettem volna, hogy egyszer Kristen agyába is beleissza magát ez az átkozott gondolat.
- Szóval ez a bajod? Azt hiszed te nem vagy olyan, mint Megan? – haloványan biccentett. – Igazad van, nem hasonlítasz rá.
A szeméből előbukott az első könnycsepp.
- Látod, még te magad is belátod, hogy nem vagyok olyan szép, mint ő.
- Én nem ezt mondtam! – tiltakoztam. – Te ezerszer különb és értékesebb ember vagy, mint amilyenné Megan valaha is válhat. Nem ismertem még nálad elragadóbb teremtést Kristen.
- Ne nevettess, légy szíves! – kérte ki magának.
- Nem tudom neked másképp elmondani, hogy milyen sokat jelentesz nekem, és, hogy mennyire csodállak. Sajnálom, ha azt képzeled, hogy mindezt csak úgy hasra ütésszerűen mondom, annak érdekében, hogy játszadozzam az érzéseiddel. Ha egy hazug és álnok embernek tartasz, tényleg jobb lesz, ha elmész -–azzal elkezdtem kifeszegetni a szögeket a deszkából, csakhogy Kristen nem hagyta befejeznem a műveletet.
- Hiszek neked… - simított végig az arcomon.
- De? – éreztem a hangsúlyán, hogy van még valami a tarsolyában.
- De eljöhet az az idő, amikor visszasírod a Meganhoz hasonló nőket.
- Soha! És tudod miért? Mert, ha egyszer találkozol a neked való nővel, többé rá se bírsz nézni másra – óvatosan megcirógattam az arcát, ő pedig készséggel simult a tenyerembe. – Nem történt köztünk semmi, nem bírtam megtenni.
- Shh, erről most nem akarok beszélni – azzal elkezdte kigombolni az ingemet. Nagyot nyelve figyeltem, ahogy lassan megszabadít a felsőmtől. Görcsbe rándult a gyomrom, a szívem pedig egy ütemet kihagyva hangos kalimpálásba kezdett. Eljött hát a pillanat, amire oly’ régóta várok.
- Biztosan ezt akarod? – inkább még most kérdeztem meg, amíg még tudtam racionálisan gondolkodni. Semmit nem teszek, ha arra kér. Tiszteletben tartom a döntését.
Azért titkon persze reménykedtem benne, hogy zöld utat enged nekem.
- Mindennél jobban – súgta, s lehelet finom csókot nyomott az ajkaimra…


Tudom, tudom, tudom. Rossz, sőt még annál is rosszabb, de most csak ennyi tellett tőlem. :/ Sajnálom!
Azért örülnék, ha páran írnának komit, vagy csak pipálnánk! (L)

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen rossz nagyon rossz! itt abbahagyni na ez k.....rossz !amugy edesek voltak es orulok hogy Rob megse fektette meg Megant!Remelem Katrina bent tartja oket es lessz valami! varom a kovetkezo reszt Pusz Maja

B írta...

Szia Lillu!

Húúú... hát nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan túl esnek a dolgon... :/ nem mint, hogyha baj lenne, csak fura :/ :D Viszont, most hogy Kris felmondott, elméletileg senkinek semmi beleszólása nem lehet a kapcsolatukba... de csak elméletileg :/ Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a megbocsátás meddig tart, remélem nem úgy fog felkelni reggel, hogy basszameg, mit tettem?!
Nagyon jó fejezet lett! :D
BD *.* jó neked hogy láttad én ma mentem volna, de hát olyan rendes barátaim vannak, hogy mind lemondták -.- szal most várhatok egy hetet megint, és valszeg a moziban a BD menüről is lemaradok de nem is értem miért lep meg a dolog?! na mindegy , remélem jó lett a film tényleg, mert elég vegyes kritikákat láttam :/
puszi & kellemes hétvégét! ♥

Névtelen írta...

Sziiaaa :))
Nagy a baj!!NINCS ÖNBIZALMAD??
nem szabad ilyeneket írni hogy nagyon rossz lett, mert nem igaz. egyáltalán nem lett rossz. :)))
Nekem nagyon tetszett. Nagyoon éédesek voltak*-*
ÉN MA VOLTAM HAJNALHASADÁST NÉZNI A MOZIBAN*-* Mindenkinek muszáj megnéznii.Az eleje nagyon szép boldog stb. és a véége meg nagyon morbiid gyerekek :D
Mindenki tényleg nézzzeee meg. nagyon nagy élmény:)
Lilluci, te meg ne írj ilyen butaságokat hogy nem jó. :)
Puszi: Dinuss <3

Kitti írta...

Jajj, de Bolond vagy Lillum!!!
Nem jó, nem jó.... Hülyeségeket beszélsz!!!
Totálisan tökéletes lett!!!! _:)
Újra is olvasom és írok is majd egy tisztességes komit is!!!!! :)
IMÁDOM, és megbocsájtva a késés!!!
Sőt nem is megbocsájtva, hanem megértve!!! Totálisan!!! Még így is szuper lett a mai adag, hogy az időd nagy részét a testvéreddel töltötted!!! Ez nagyon kedves tőled, látszik, hogy szereted!!!
Én meg Téged!!!! _:)
Azt hiszem most ez a rész lett a kedvencem!!! :)
Puszillak: Kitti

Pixy írta...

Nem tudom,hogy mi miatt gondoltad azt hogy rossz lett mert szerintem CSODÁLATOSAN SZUPER lett!!!:)) Egy hatalmas kő mit kő egy egész hegy esett le a szívemről amikor azt a részt olvastam amikor kiderül,hogy Rob nem volt képes lefeküdni azzal a ribanc Megannel!!!:) Bár nekem végig az a megérzésem volt hogy Rob nem fogja megtenni szóval nagyon örülök neki. Engem kicsit meglepett hogy Tim ennyire könnyen beleegyezett Kis felmondásának megírásába holott elötte ő eröltette hogy Kris és Rob együtt dolgozzanak.Azért arra kíváncsi leszek,hogy milyen fejet fognak vágni Kris szülei amikor meglátják a tv-ben azt a bizonyos reklámot.:DD Am nagyon örülök neki,hogy Rob és Kris kibékültek.:) nagyon ötletes volt,hogy hurrikán miatt Rob bedeszkázza az ablakokat és az ajtót ezáltal ott tartva Krist.Remélem jó sokáig lesznek ott kettecskén és történni fog kettejük között egy két hmmmm..... úgymond pikáns dolog.:DD Am remélem Megant elcsapja egy autó vagy valami ilyesmi!XD
Am én pénteken voltam megnézni a Breaking Dawnt és engem iszonyatos módon lenyűgözött!!:) Nekem a film egy tizes skálán 10000-es.:) Úgyhogy én azt ajánlom,hogy aki csak teheti menjen el a moziba és mihamarabb nézze meg mivel ezt a filmet egyszerűen szentségtörés,lehetetlen kihagyni!!:)
Am már most nagyon várom a következő fejezetet!!Szerintem a kövi részben sem fogjuk hiányolni az izgalmakat és a Rob és Kris közötti szikrákat! :D
Puszi:Pixy

Netty és Wiky írta...

Szia!
Ez rossz? akkor nem egyet olvastunk :D nekem nagyon nagyon tetszett. Örültem hogy Rob mégsem tette meg, de engem meglepett hogy Kris ilyen hamar túllépett ezen a dolgon...van egy olyan érzésem ( bár ne legyen igazam ) hogy ez csak egy bosszú lesz és valamivel nagyon megsérti Robot. Örülök hogy picit Rob lelki világáról is többet tudtunk meg.
Nagyon várom a kövit!
Netty

zeno írta...

Megant meg tudnám tépni...ritka szemét kis ribi...
Sejtettem,hogy Rob álarca mögött sokkal mélyebb lélek lakozik...és így már sokkal érthetőbb,hogy miért nem adja a szívét..
ez a katrinás,ajtószegezős akció,meg játsszunk kicsit krissel,nagyon tetszett...
érezze csak jól magát katrina a városban,krisék meg egymással bedeszkázva...
csao zeno

Nissy írta...

Szia!
Aww... ez olyan... romantikus lett! Én tényleg örülök neki, hogy Kris és Rob újra együtt van! De valahol... mintha ez a történet hasonlítana az enyémre... mármint az életemre. Csak nálam az a különbség, hogy egyik fiúval sem jártam, és ők ezzel okoztak nekem fájdalmat. De szerintem, te nagyon nem vagy kíváncsi az én siralmas pasiügyeimre...:P
Nah, a lényeg, hogy alig várom a kövit! És mint mindig, ez a rész is fantasztikus lett! :X
Nagyon szerizlek! :* >:D<
xoxo
N.

Rosella írta...

Hihetetlen!:)
Elég buta vagy, már meg ne haragudj!.Persze ezt ne vedd komolyan, csak nem értelek. Senki sem haragudhat rád! Tiszteletben tartom, hogy van magánéleted, családod, életed.
Tetszett ez a fejezet, de azért az utolsó momentumokat el szerettem volna olvasni Kris szemszögéből is, mivel nem tudom pontosan, hogy valóban hitt Robnak, vagy sem... :/
Örülök, hogy Rob nem volt képes megtenni ezt szegény lánnyal! Komolyan, büszke vagyok rá! :)
Ma voltam a moziban. Hihetetlen jó volt, nekem nagyon tetszett. Kétszer is elbőgtem magam a film során. Egyszer, amikor Charlie-val beszélgettek, közvetlenül az esküvő előtt és akkor is, amikor Seth kijelentette, hogy Bella "meghalt. Á, picit furcsán méregettek páran, de innen látszik, hogy ki mennyire szereti azt a történetet.:)
A fejezet pedig hihetetlenül jó volt, igaz picit negatív hangulatú. Remélem azért, hogy a következőben már boldogabban fogok neked írni...:)

Névtelen írta...

Hihetetlenül jól írsz de komolyan nagyon szerettem olvasni a történetedet. de itt befejezni? ne csigáz kérlek siess a folytatással ,és egyáltalán nem volt rossz nekem ez a rész is érdekes volt.

Viki írta...

Oké, eddig soha nem írtam komit, de most elegem van abból, hogy a feji elején és végén is elkezdesz sajnálkozni, hogy nem lett jó. De, igen jó lett bmeg! Sőt! Ha nem írnál mindig ilyeneket, fel sem tűnne, hogy éppen rossz passzban voltál!
Ha csak engem zavar, akkor elnézést kérek, de olyan hangulatgyilkos, ha elolvasom végig a fejezetet, tökre elkezdek izgulni, és örülök, hogy milyen jó lett, erre meglátom az utolsó 3 sort, és máris elvette a kedvem:

Tudom, tudom, tudom. Rossz, sőt még annál is rosszabb.

Nem tudom, van valaki, akinek ez jutott eszébe a fejezet után? Nem hinném...

Nah mind1, kicsit kiakadtam...
Egyébként megértelek, az én nővérem is külföldön él, már 2 éve, volt, hogy 1 évig nem jött haza, most pedig ráadásul szülni fog pár napon belül, a picit csak tavasszal láthatjuk...

És tényleg, nagyon tetszett a fejezet, imádom amiket írsz, és téged is, remélem nincs harag :)
Pussz, Viki

Névtelen írta...

Szia!

Ne szabadkozz folyton hogy nem jó amit írsz, mert igenis jó. A fejezet most is mint mindig nagyon tetszett. Kíváncsian várom a folytatást.

A filmről pedig annyit, hogy tegnap láttam és nagyon tetszett.Pedig félve mentem a moziba, mert az Eclipse filmben nekem egy nagy csalódás volt. De a hajnalhasadás nagyon jó lett. A 4 filmből messze ez a legjobb. Szinte minden benne volt aminek benne kellett lennie. ( Egy mondatot hiányoltam csupán belőle, aki már látta az talán tudja melyik az :). Üdv. Krisz

Tina írta...

Szia! Te tiszta dili vagy . Annyira jó amit írsz, nem is értelek h miértszabadkozol ennyire. Imádom! Elég ha annyit írok h a szám íze szerint való a történet???? kövit,kövit, gyorsan kérlek!

Névtelen írta...

Szia Lillu.
Megkérhetlek valamire? Szólj már légyszi a tesódnak, hogy rázzon már meg téged úgy istenesen. Nagyon nem vagy tisztában a saját képességeiddel. A fejezet nagyon jó lett. És akkor hogy el ne felejtsem: ÉN MEGMONDTAM! Tudtam hogy nem feküdt le vele, de miért érzem azt, hogy még ez nincs letisztázva kettejük között. Remélem addig kitart Katrina míg Kris megtudja az igazságot, hogy a ribi megzsarolta, és remélem Rob elmond neki mindent. Mármint hogy majdnem megtörtént, de csak majdnem. És hogy miatta nem volt rá képes és inkább vállalja azt hogy kirúgják. Szóval tudod. Nagyon várom a következőt.
Puszi Orsi

Névtelen írta...

Hát én nem tudom miről beszélsz... Nagyon tehetséges vagy, és ez a fejezet úgy tökéletes ahogy van! Nagyon tetszett!! És de vártam már hogy ideérjünk... Erre meg pont itt kellett abbahagyni... TEEE!!! Remélem Rob lassan megbízik Krisben hogy bevallja az érzéseit és elmeséli mi történt vele a múltban... És nemtudom te hogy vagy vele, de engem nagyon idegesítenek Kris szülei... Olyan jó lenne ha Kris elköltözne Robhoz és ki lennének iktatva az ősök..!! Jujj de várom már a következő részt!!!

Puszi: Orsy ^^

Névtelen írta...

Szia!
Ez tényleg rettenetes lett. De komolyan... Olyan vagy, mint Kris ebben a fejezetben - nem hiszel magadban. Igen is nagyon jó fejezetet kreáltál. Miért van az, hogy egyesek lebecsülik magukat? Vagy csak szeretik, ha megcáfolják őket?
Azért szerencsére Rob a végére meggyőzte Krist, hogy csak ő kell neki, senki más. Kár, hogy abbahagytad. Most várhatunk egy ideig a folytatásra. Részemről nagyon.
Azért arra kíváncsi vagyok, ki mondhatt el Krisnek, mi történt Megan és Rob között. Lehet, hogy pont Megan?
Ágika

Beky írta...

Szia nagyon jó lett imádtam. Olyan jó hogy kibékültek. Bár csak Kris szülei ne lennének ilyen gorombák a lányukkal. Várom már a kövit :) :)
Puszi Beky

Kitti írta...

Na, most még gyorsan pár sort írok, amire a múltkori komimban nem voltam képes!!!
Annyira IMÁDTAM ezt a részt!!!! :)
Tényleg nagyon tökéletesre sikerült!!!
Komolyan!!!!
A Rob szemszög meg egyszerűen zseniális volt! Meg maga az egész fejezet!!
Katrina?? Kinek jutott volna eszébe Rajtad kívül, hogy így alakuljon a történet?? Senkinek!!! Tényleg Zseni vagy!!!! :)
IMÁDOM, IMÁDOM, IMÁDOM!!!!!
Kris reakciója is tetszett!!! Olyan kis aranyosan volt féltékeny!!!
Annyira jó, hogy sikerült túllépniük az örökös áskálódásokon, amikkel szét akarják szedni őket!!! Megan meg egy dög!!! Remélem Kris kitépi az összes szál haját, ha legközelebb találkoznak!!!
Nagyon frappánsan mentetted a helyzetet!!!
Jó, hogy így alakult, és nem történt semmi Rob és a kis Megan között!!! :D
Annyira várom már a VÁRVA-VÁRT részt pénteken!!!
Előre is Imádom!!!
Te meg Lillum, most már jó lesz, ha összeszeded magad, és megbarátkozol a tehetségeddel, ami nem csekély!!! Ezt tekintheted parancsnak is!!! :)
Imádom amit alkotsz, és Téged is!!!
Vigyázz Nagyon Magadra!!!
Puszillak, és ha valamit ismét kihagytam volna, akkor írok még!! :)
Jahh, a legfontosabb: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!
Pusziiiiiiiiii :)